Miniatuur

Recensies van Hen Wlad fy Nhadau Stem, Piano, Orgel

Thanks for posting a review!

Like this piece?

Like Cantorion?

Terug Add review

14 review(s)

Hen Wlad fy Nhadau Stem, Piano, Orgel Rating: 4.88 out of 5 based on 16 reviews.
    • Mooi. Een van de meest verbluffende volksliederen in de wereld. De harmonisatie van de in dit punt is gewoon mooi.

    • John · 6 mei 2017
    • Het is veruit de beste en grootste volkslied aller tijden. De warmte die wordt geleverd door met de harmonisatie is gewoon de nek haren staan hoog. Vooral wanneer er een koor van de Welsh mannelijke stem zingen, de warmte en diepte aan Toon. Enorme.

    • Tal · 8 oktober 2015
    • Zo blij dat ik vond deze een mooie begeleiding eindelijk!

    • Mrs Jones · 27 februari 2015
    • Ja, de baslijn met name is geweldig! Bedankt

    • dfw · 1 augustus 2013
    • Mijn vader zou zingen dit aan me toen ik een nipper, hij zou zingen in welsh. Zo leuk om te hebben van de muziek, nu ik oud ben en spelen van de viool

    • Trevor Vickery · 11 november 2012
    • Geweldig arrangement. Zeer duidelijk.

    • Martyn Reynolds · 5 oktober 2011
    • Precies wat ik nodig had om een ​​Brass Band score te regelen

    • Ian Blower · 5 oktober 2011
    • Wonderful arrangement

    • John Berry · 21 september 2011
    • Het is een uitstekende regeling en zeer behulpzaam voor mij, werken aan een arrangement van dit volkslied voor SATB. Dank je.

    • Tim Meier · 12 februari 2011
    • Wow - wat een harmonisatie! Vooral de dalende baslijn in de tweede helft - thematische en die er zijn. Verslaat de gebruikelijke oude I-IV-I-IV ... David, ik hoop dat je niet het onderwijs van uw kinderen om deze te spelen op de piano - sommige van deze stukken zijn behoorlijk groot!

    • Joan Cantor · 8 november 2008
    • Dit is echt een geweldige arrangement, heb ik gebruik het om mijn kinderen te leren. Thanks a lot!

    • David Jones · 3 november 2008