Miniatuur

Recensies van Prelude No. 15 "Raindrop" Original version

Thanks for posting a review!

Like this piece?

Like Cantorion?

Terug Add review

30 review(s)

Prelude No. 15 "Raindrop" Original version Rating: 4.70 out of 5 based on 30 reviews.
    • Chopin is één van mijn favoriete componisten. de hele structuur van dit boekje, zelfs als je niet voorstellen regendruppels als programma muziek, is divers maar toch harmonieus in vorm

    • Irmi Erhard · 11 juni 2019
    • Een van de mooiste liedjes van Chopin:)

    • Julia · 6 september 2017
    • Proficiat aan Cantorium, de beste site voor gratis bladmuziek. Hebben alle q zoeken, zonder moeite, vooral voor mensen zoals ik. Dank u...

    • Maria ose soares · 22 november 2016
    • Ik vind het geweldig. Het is perfect voor wanneer het regent. Je kijkt uit het raam... En trouwens, als is het zonnig kunt waan je je alleen door te luisteren aan.
      Dank u!

    • lysliss · 25 juni 2016
    • mooi stuk, relatief speelbaar vroeg, de moeilijker suite.

    • véronique · 30 december 2015
    • Een prachtige, zeer melodische stuk stiller urenlang

    • Subarashi · 7 juni 2015
    • studie viool en piano, wie ben ik om "kritiek" Chopin!!Het is uit een andere wereld!

    • maria alejandra lancuba · 9 februari 2015
    • Uitstekende website, het is de moeite waard een bezoek aan het

    • martha elena gomez acero · 20 december 2014
    • Dank u!, ik vond een veel, in feite, is perfect voor mijn cursus over het hart... ik hou van de site.

    • lorenza tolentino · 20 december 2014
    • veel gewicht studeer ik dit lied teveel vond

    • bruno brasil · 26 december 2013
    • bij toeval, ontdekt bij het lezen van een geweldige roman, was het een mooie emotie.

    • stefano · 14 augustus 2013
    • het stuk is goed, want zoals de naam al impliceert dat het geeft het idee dat het regende

    • pablo israel layme · 11 februari 2013
    • Stuur me een briefje voor klarinet , klarinet duet , klarinet en gitaar

    • zoran · 20 oktober 2012
    • Ik hou van dit werk. Geraakt-het 20 jaar geleden en ik werd verliefd op haar. Is een van mijn favoriete stukken (en luisteren).

    • Jaana Durão e Silva · 21 juni 2012
    • Dit stuk is een werk van kunst en esla ik meest genoten van het spelen in mijn leven van pianist

    • margaritte · 12 mei 2012
    • Ik hou van deze site dus veel door onmiddellijke toegang tot muziek van het blad niet altijd beschikbaar, over de geschiedenis van de eerste edities van acquis werkt geweldig is, waarvan de waarde dat van de noodzaak van de muzikant overstijgt, gaande van historeador drempels.
      Gefeliciteerd!

    • Domenico Rotunno · 21 april 2012
    • gewoon prachtig en harmonieus neemt mijn zintuigen om een ​​mysterie auntentico Chopin ongetwijfeld de meester leraar van de Romantiek

    • eduardo cohen lopez · 26 oktober 2011
    • Ik vond de muziek en de muziek .. Ik kan niet zomaar downloaden!

    • Mika · 7 juni 2010