Miniatuur

Recensies van Hino Nacional Brasileiro Stem, SATB

Thanks for posting a review!

Like this piece?

Like Cantorion?

Terug Add review

45 review(s)

Hino Nacional Brasileiro Stem, SATB Rating: 4.44 out of 5 based on 48 reviews.
    • Dit is bello, maar op gespannen voet met de overheidsregelgeving, en zeker nam wat gezocht. Zoeken door de originaes zowel de versie vanaf officiaes regelingen.

    • Lucas S. A. Castro · 8 mei 2016
    • dat is wat altijd was op zoek naar en dus omdat deze regeling voor 4 zangstemmen houden de vooruitgang die ik graag, zonder fad en misbruik van vooruitgang als ik heb gehoord zelfs kunstenaars zingen zonder inachtneming van de voortgang van het volkslied nog niet had gevonden. dat brengt ons een gevoel vreugde en verheerlijking aan het vaderland. zonder te praten over de regeling naar mijn mening was zeer goed.

    • Amadeu Gomes de Souza Filho · 12 november 2015
    • dat is wat altijd was op zoek naar en dus omdat deze regeling voor 4 zangstemmen houden de vooruitgang die ik graag, zonder fad en misbruik van vooruitgang als ik heb gehoord zelfs kunstenaars zingen zonder inachtneming van de voortgang van het volkslied nog niet had gevonden. dat brengt ons een gevoel vreugde en verheerlijking aan het vaderland.

    • Amadeu Gomes de Souza Filho · 12 november 2015
    • befdvxzcff

    • wfdgsfc · 25 oktober 2015
    • VCS spelen mt ik geef pra vcs Opmerking 10 Cybershot

    • luan marques de carvalho · 24 september 2013
    • Hoe geweldig onze volkslied met koor bladmuziek!
      Vergeet niet dat in deze militaire dictatuur was verboden!
      Gefeliciteerd met de regeling.

    • Antonio Tadeu M de Andrade · 7 september 2012
    • snel gemakkelijk en volledig.
      Gefeliciteerd

    • vanessa araujo · 27 juli 2012
    • Was op zoek naar de bladmuziek voor koor, zeer goed!

    • Juliana · 27 mei 2012
    • De score is goed voorbereid, maar miste de invoering
      zeer belangrijk onderdeel in de muziek.

    • Sarah Ciamberlini Blasi · 22 april 2012
    • zeer goede jammer dat niet de bodem brengen

    • Fernando · 26 januari 2012
    • genoten, dank u zeer, uw site is erg cool.

    • vinicius de morais · 1 november 2011
    • alleen om een ​​aantal tools die ik nodig had om de trompet te spelen hebben

    • lucas · 11 oktober 2011
    • zou geweldig zijn als onze leiders te luisteren en te volgen wat inspireert ons volkslied

    • Aguinaldo de Rezende · 16 augustus 2011
    • Dat liedje! Ik ineenkrimpen tijdens het luisteren naar alle!

    • Guilherme · 25 juli 2011
    • Prachtig werk en makkelijk te spelen

    • Diulma Cristiane Rodrigues Dubois Prieto · 23 juli 2011
    • Dit is een van de mooiste liederen van de wereld!

    • Cláudio dos Santos Nascimento · 8 juni 2011
    • Het volkslied, boven alle behoeften worden gezongen, en goed cantado.esse business van het zetten van mensen die geen liefde en respect in het bijzonder, en om te zingen een bepaalde noot voor noot met pek, dat is de ideal.Penso die niet kan zingen , om te gaan iets anders doen er goed aan gedaan, dan te zingen, zonder dat capaz.A tenzij je thuis om te leren van iemand die echt weet voor later in public.The vertegenwoordigen wat ik denk.

    • Enoque Dantas Barbosa · 5 juni 2011
    • Ik wil niet meer romantische muziek om te downloaden alleen dat

    • débora · 19 mei 2011
    • Materiaal van uitstekende kwaliteit. Gefeliciteerd!

    • Gilson de Jesus · 8 mei 2011
    • De score was goed gemaakt, dat soort muziek niet is wat de mensen willen horen deze dagen kunt een persoon wat muziek is en possoa antwoord vragen: Music ... Ik hou van MPB Sertanejo Pagoda ... Ideaal zou zijn als iemand gezet meer regelingen, die laat luisteraars slappe kaak, en zeggen: We vragen ons af wat dit lied ... well done aaaaaaaaaa deposito's en pro'm rafael silva olijf walnoot, ik muziek jaren getuigen doen, ik ben 14 jaar oud, woonachtig in de stad van Alvingham in sao paulo met abitantes 3000.

    • Rafael de Oliveira Nogueira Silva · 22 maart 2011

    • te goed en de militaire gebogen?

    • esdras neemias da silva · 11 maart 2011
    • Materiaal qualidade.Parabéns geweldig!

    • Gilson de Jesus · 5 maart 2011
    • is het mooiste werk in de wereld. Ik hou van ons volkslied. E. Ik ben erg opgewonden om het bij te horen. Als ik ben met pianolessen Ik wil het aanraken. Thuis heb ik een toetsenbord> Maar, door midden van het jaar wil ik zien of ik een piano kopen. Althans dat is mijn droom. Tbém van plan om een programma te schrijven en als een soort ziel kan mij zou eeuwig dankbaar zijn zie um.Eu. Het allerbeste en een dikke knuffel aan jullie.

    • paulo jesus carvalho de assis · 13 februari 2011
    • Mooi werk, mooi geharmoniseerd, met een melodie die niet gebruikelijk is. Persoonlijk ben ik een grote fan van onze Braziliaanse volkslied.

    • Wagner Amancio de Souza Silva · 14 januari 2011
    • de muziek van het volkslied gewoon mooi eh

    • Ninguem · 18 september 2010
    • Nationale Hino Brasileiro

    • manoel moacyr da silva · 12 december 2009