Miniatuur

Recensies van Pavane Piano Solo

Thanks for posting a review!

Like this piece?

Like Cantorion?

Terug Add review

35 review(s)

Pavane Piano Solo Rating: 4.72 out of 5 based on 36 reviews.
    • Eenvoudige, efficiënte, ik hou!

    • pianophile · 4 januari 2017
    • Ik heb de partitie onder de ogen in l ' luisteren gespeeld door
      Pierre Aain Volondat. Ga terug naar de bron. Volondat is een wichelroedeloper!

    • Ben marthom · 10 februari 2016
    • Zeer bewegende stuk, voor het muzikale deel, heel grappig voor het woord

    • Houdart · 3 september 2015
    • een een een een een een een een aa

    • nora choi · 7 september 2014
    • Deze versie is gemakkelijk een interpretatie van de werken en zeer aangenaam om te luisteren naar

    • Emma · 26 mei 2012
    • Ik liefde, een van de beste composities. Het is een lied dat ik zeker zal ingaan op de piano. Ongelooflijk groot!

    • Cami · 22 februari 2012
    • Goed dicht bij de perfecction

    • Renault pascale · 6 februari 2012
    • cool

    • lou · 18 december 2011
    • Bélissímo

    • Roberto Mancini · 2 december 2011
    • Grote typesetting, buitengewone dat het is gratis, is installatieschema (ik twee andere regelingen onderzocht, en was in staat om te downloaden van een van hen alleen) vrij goed. Ik verkies de Nawa Mukerji versie die de linkerhand voor een aanhoudende kwartnoot- plus een triplet, in plaats van vier achtste-noten, maar wat scoort de hey! Heel hartelijk bedankt! Een prachtige dienst voor muzikanten.

    • Paula Goodman Koz · 23 november 2011
    • super

    • atlante24 · 23 november 2011
    • mooi. Ik was alleen te spelen van de piano, maar ik hoop dat u ook hebben een hmm jaren:) kunnen zelf is zagram

    • Kasia · 8 november 2011
    • rentegevoeligheid Spaans Frans

    • yarpin1 · 4 oktober 2011
    • Het is een voortdurend vernieuwd plezier van het luisteren naar dit lied. Het refrein is later toegevoegd aan zijn zijde lachende landelijk, maar het plezier is er.

    • Laurent H · 4 mei 2011
    • Brahms Op 25 stopt op de 4de tarief en blij zijn

    • wau 1212 · 26 april 2011
    • Ik had liever haar mee naar een partitie dwarsfluit en piano.

    • Lemenager · 30 december 2010
    • Dank u voor het verstrekken van een werk zo rijk!
      Liefde de site!
      Ik vond een geweldig idee fragment dat de gesprekken over de Pavane.

      Bedankt!

    • Marina Guerra · 19 november 2010
    • Een eenvoudige en mooie melodische lijn die zich herhaalt - op het eerste delicate en geleidelijk meer intense en diep ontroerend.

    • Yone · 13 april 2010
    • Prachtige werk. Goede transcript)

    • LittleFrenchie · 3 december 2009