Miniatuur

Recensies van Nocturne No. 20 Piano

Thanks for posting a review!

Like this piece?

Like Cantorion?

Terug Add review

258 review(s)

Nocturne No. 20 Piano Rating: 4.79 out of 5 based on 277 reviews.
    • Ik nodig de bladmuziek voor piano en viool van deze nocturne

    • luis rodriguez · 23 maart 2017
    • Een mooi is werk, heel lief en niet moeilijk te interpreteren. Dank u.

    • Juan Carlos Villalba · 18 februari 2017
    • Liefde, liefde, liefde van Chopin... op zoek geweest naar dit stuk en vond het op uw site... gratis!

    • Susan · 7 november 2016
    • Zeer goede muziek van het blad

    • Pedro Ross · 10 oktober 2016
    • Dank u voor deze website

    • marco tristan luevano · 20 september 2016
    • Zeer goed de scores, zijn zeer nuttig

    • Marcelo G · 15 september 2016
    • Perfecte
      Ik hou van dit lied. Dank u voor het uploaden van de score :)

    • Alma Tanaka · 4 juli 2016
    • zeker één van de beste werken om te luisteren naar de piano, frederic was en blijft een van de beste pianisten die zal luisteren

    • Gaston Sotomayor · 7 april 2016
    • Dus ik wil het dat ik besloot om te leren dit lied te spelen.

    • Barbara · 29 maart 2016
    • Dit stuk in ongelooflijk mooi. Ik denk dat het een beetje een uitdaging om te leren, maar een goeie om te rotzooien met!

    • Haley · 29 januari 2016
    • Menahem Pressler speelde dit als zijn encore in orkest Hall (Chicago) afgelopen weekend. Gewoon prachtig, letterlijk bracht tranen in mijn ogen.

    • Neil · 27 januari 2016
    • prachtige lied van chopin! Maar vacca beul ik begon het te studeren en snel vond ik een fout in deze score te verslaan 9, ik durf niet interessante feiten in gaan vooruit, alstublieft vriendelijk het bestand vervangen met een juiste! Om te voorkomen dat toekomstige door het bestuderen van ons iemand hierboven u ruïneren het plezier van het spelen deze geweldige pianist, dank bij voorbaat

    • Fred · 12 januari 2016
    • Een meesterwerk, niets anders toe te voegen.

    • Federica Di Giulio · 5 januari 2016
    • Wil ik graag instuderen

    • Annie Daems · 22 december 2015
    • Het is een echt mooi stuk

    • Jhonatan Segales · 20 november 2015
    • Chopin's composities zijn altijd mijn favoriet en ik speel sommige van hen. Echter, ik heb niet een kopie van dit en dacht dat die ik kon vinden online een die ik kon kostenloos downloaden. Hartelijk dank.

    • Erlinda V. Ileto · 18 oktober 2015
    • U trots!, is een speciale gevoel dat ons naar deze melodie leidt.

    • Andrés · 9 oktober 2015
    • Zeer goed en nauwkeurig.

    • Andres felipe Murcia · 30 september 2015
    • Dit stuk... Het is niet alleen dat... Het is een kunstwerk dat mijn hart raakte. Ik moet huilen vele malen met alleen luisteren naar het lol... Wilde alleen maar zeggen dat ik hou van en het zeer waarderen. Dank u voor het uploaden van het.
      Groeten :)

    • María del Pilar Gonzalez Latino · 28 september 2015
    • uitstekende inspirerende thema

    • luis camero · 7 september 2015
    • Dank u voor de toelichting was echt een van mijn favoriete onderdelen is toen ik ben op zoek naar de bladmuziek dankzij u vond ik met respect.

    • almina · 12 augustus 2015
    • Ik luister naar dit fantastische stuk elke avond voor het slapen. Voor mij is het mooi en een van de grootste pianostukken aller tijden. Het is verbazingwekkend dat met al dat Chopin geconfronteerd tijdens zijn leven, zou hij zo creatief.

    • renee · 4 juli 2015
    • Prachtige goed worden geïnterpreteerd

    • Medardo Moscoso · 29 juni 2015
    • Een groot stuk, waarin te veel gevoelens worden uitgedrukt wanneer het wordt gespeeld met de ziel.

    • Víctor Hugo · 20 juni 2015
    • Mooie, soulvolle & ik ben dankbaar dat u om het beschikbaar te maken.

    • N Foy · 13 april 2015
    • Is de stem van de ziel van Chopin

    • adyr sebastião ferreira · 3 maart 2015
    • Deze schattige partichelas jáajajaj

    • chavez huaman Royer · 16 september 2014
    • is mooi, hoewel moeilijk maar waard it.. .u liefde deze melodieën, zijn diep goed

    • ada salem ponce · 1 juni 2014
    • nnnniice, reeally

    • kaay · 26 mei 2014
    • een waar wonder, het is fantastisch

    • patricia vila l · 29 april 2014
    • Een werk is prachtig, zeer spannend.

    • Noelia Ayelén Achinelli · 12 april 2014
    • Zeer goede score van de beroemde Chopin No. 20

    • Krohzz · 16 februari 2014
    • Genadig mij sirvio veel

    • rubens rios reynoso · 23 januari 2014
    • Een uitstekend stuk en ik hoop om te spelen een paar maanden van de implicaties met mijn zoon

    • Luis Miguel Leos Mireles · 16 januari 2014
    • Zal een nocturno die andaba op zoek hace tiempo.

    • Miquel SOler · 15 januari 2014
    • zeer goed gestructureerd. Bedankt

    • miguel angel · 13 januari 2014
    • Dit is een melodieuze stuk die het hart raakt

    • Alain Christel MIZERO · 29 december 2013
    • Beethoven's werken hebben altijd al bewonderd, met genade en kracht van verschillende notities, tonen en symfonieën die het slaagt, of liever gezegd, was succesvol, altijd beter om te verrassen iedereen.

    • michela farigu · 23 december 2013
    • Beethoven's werken hebben altijd al bewonderd, met genade en kracht van verschillende notities, tonen en symfonieën die het slaagt, of liever gezegd, was succesvol, altijd beter om te verrassen iedereen.

    • michela · 23 december 2013
    • uitstekende.. .u liefde

    • rosenta fernandez · 8 december 2013
    • Prachtig stukje van Chopin, van kippenvel elke keer als ik run ik een traan weglopen en ik woon een groot moment van mijn leven, een droom, iets unieks......... Uitstekende Chopin!

    • Alessandro Bratti · 9 september 2013
    • Mooi lied het is b zodat gezocht en kon slijpen en wilt!

    • なる · 6 september 2013
    • Ik voel me dat deze muziek is heel goed!
      Ik downroad het.
      Ik hou van hem muziek.

    • chii · 9 augustus 2013
    • Het is goed om te beginnen van de ziel...

    • belen · 27 juli 2013
    • echt bedankt en duizend nogmaals bedankt voor deze geweldige en gratis pqrtitions

    • salma · 17 juli 2013
    • Deze llied niet bevalt me helemaal

    • lea nickelsen · 6 juni 2013
    • Dit lied is erg mooi, ik hou het ook Chopin.
      Ik speel piano voor 12 jaar, en ik de voorkeur aan simpre chopin nummers.
      nachts ah, wat een prachtig lied

    • kelly sanchez · 23 mei 2013
    • Grote kwaliteit certificaten, merci veel!

    • aidil · 11 mei 2013
    • een schoonheid over het unieke genie van Chopin, dank u zeer voor de score.

    • pablo cristini · 9 mei 2013
    • Het is de sereniteit gematerialiseerd in de muziek.

    • Guillermo · 20 maart 2013
    • partitura esta esta buena ¡ ¡ ¡

    • Xavier Bolaños · 2 februari 2013
    • Een zeer diepe stuk! Geschreven in zeer specifieke tijden voor de componist. Goed imago van de score. Bedankt...

    • Nelson · 1 februari 2013
    • Dit punt is heel goed om te lezen en haar aanraakt en zeer mooi

    • sergio mateo garcia criollo · 28 december 2012
    • Magie, kosmische, diep diepe

    • edison perezgomez alvarez · 7 december 2012
    • Ik hou van thie nocturne! Het is zo mooi en romantische en verdrietig, zoals ik dat doe...

    • Kein Name sage ich · 1 december 2012
    • Voor mij is het een van de mooiste ruimte van klassieke muziek

    • Othman Elkheloufi · 23 oktober 2012
    • ze zijn een aantal fouten in deze versie
      bijvoorbeeld moet in bar 9, de B-notitie een D #

    • cyberlp · 28 augustus 2012
    • Ik vind deze sublieme muziek beluisteren, dit is de reden waarom ik graag om het te spelen, maar ik nog een advies te op de partitie geven kan want ik heb niet nog het.

    • Inconnu · 23 augustus 2012
    • alleen aan de slag te raken haar al melancholie geef me en sluit de hojos touch langzaam te dingen onthouden en ben rechtstreeks in een andere wereld

    • daniel pablo martin gonzalez · 8 augustus 2012
    • zeer goed is uitstekend geschikt voor mijn smaak

    • cynhtia rodrigez · 8 augustus 2012
    • Dit stuk is optimaal, mij is zeer nuttig in mijn carrière als muzikant.

    • Donna Esperanza Díaz Maita · 11 juli 2012
    • Mooie!, is de nacht mooier en melancholie van Chopin, dank u voor deze prachtige interpretatie van Aldo Ciccolini

    • Marta Muñiz Rueda · 6 juli 2012
    • Ik hou van deze partitie het heeft iets qlq van echt vervaagt haar dank u voor het toevoegen van het

    • marie duck · 18 juni 2012
    • Ik hou van deze super partitie. choopin is de beste

    • juju · 8 juni 2012
    • Het is een zeer goede regeling beschikbaar voor iedereen en niet alleen bevestigd maar pianisten ook liefhebbers, het is me zelfs een, ik heb gespeeld en genoten van de melodie van één van de meest beroemde nocturne van Chopin.

    • ADEM Amina · 1 juni 2012
    • Ongelooflijk, dank u zeer veel!

    • Victoria · 24 april 2012
    • Het doet mij plezier en innerlijke vrede en etoy proberen te leren hoe om het te draaien.

      PS ik ben muzikant

    • José Musolino · 18 april 2012
    • Vertel wat je denkt van dit stuk

    • martin · 24 maart 2012
    • goed, zeer goed, in heel schattig

    • arno · 19 maart 2012
    • exelenteeeeee

    • eduardo · 7 maart 2012
    • Deze muziek was iets goddelijke die van invloed is op de bodem van mijn hart! Kalmeert het me en ik voel me opgelucht tijdens de hoorzitting. Chopin is een virtuoos van muziek en ik éspère bieden een paar van de partities (ik speel piano) spelen.

    • Zeineb · 3 maart 2012
    • Postuum werk in onze handen: Chopin. Maar hoeveel werkt "postuum postumate" voor de eeuwigheid in uw graf zal liggen? Houden voor wanneer u zal bereiken.

    • Ardito TOSON · 22 februari 2012
    • Het is perfecte perfecte perfecte perfecte perfecte perfecte perfecte perfect

    • lana · 19 februari 2012
    • zo gepassioneerd altijd van de muziek van chopin... mooi werk!

    • teodoro flores · 3 februari 2012
    • Een Beautfil stuk van het genie zelf; Chopin

    • Pablo · 16 januari 2012
    • goede maar niet voltooien.

    • santiago agustin leyton barraza · 12 januari 2012
    • Ik houd van het gevoel wanneer im het spelen...

    • dane · 8 januari 2012
    • Genial

    • Ugo · 7 januari 2012
    • Bedankt voor hulp me te blijven geestelijk vordert met de muziek gepubliceerd Bedankt vrienden.

    • freddy rolando parra alvarez · 1 januari 2012
    • Laat één meter kan zin... in plaats van ski draait de menueten die ik vind vaak rigide "groot, bombastische enz..."
      Ik ben inderdaad begunstigde voor andere stukken in de "geslacht"

    • guillaume · 8 december 2011
    • super

    • met · 6 december 2011
    • Dit werk ik denk dat het dus melancholische die neemt u mee naar een wereld van herinneringen...
      Heel erg bella, en ik hoop het spoedig spelen:

    • Miriam Bedoya · 25 november 2011
    • Muziek die perfect de pianist begeleidt.

    • arthur · 10 november 2011
    • Het is een prachtig werk, die gelukkig we allemaal weten.

    • Victor Martin Limiñana · 1 november 2011
    • Prachtig stukje waar u kunt meer concentreren op emotie dan op de technologie

    • Cat · 16 oktober 2011
    • Ik hou van de nacht en dit is mijn favoriet. De viool en piano versie is beter.

    • Fix · 16 oktober 2011
    • een van de mooiste, erg leuk om te spelen!

    • loihkj · 30 september 2011
    • niceee

    • sepideh · 21 september 2011
    • Een deel dat moet aanwezig zijn in onze collectie. Ongelooflijk

    • César Jardines Suazo · 28 augustus 2011
    • Is een lied aan uw favorieten

    • liiiiiiiii · 26 augustus 2011
    • Ik hou van dit lied en ik speel souahite, maar je vroeg me voordat ik de mededeling van de score dus ik kan niet uitspreken over de partitie

    • de Tourdonnet · 17 augustus 2011
    • zijn mijn favoriete liedje ooit haar soo kalmerende en romantisch en verdrietig ook. Chopin is echt een geweldige muzikant im het leren van deze geweldige lied nu, maar het is een beetje boven mijn niveau op dit moment, maar ik geloof dat als je houdt van de song die u kunt doen het niet uit wat =)

    • ella · 7 augustus 2011
    • super

    • boogioe · 5 augustus 2011
    • Dit is muziek voor het ontspannen van de geest.

    • Milady Flèche · 31 juli 2011
    • Het is een ongelooflijk gevoel. Dan wilde altijd al horen

    • Paulo Ferruz · 25 juli 2011
    • net als alle andere stukken van Chopin, deze is mooi en romantisch, maar het is te ingewikkeld in termen van de dieses & ging terug en meer snelheid .. Echter, dit is wat de charme van de tekst <3.

    • Justine · 3 juli 2011
    • dit stuk is zo inspirerend Ik hou gewoon van het zo veel, vol passie!

    • Hannah Cat · 29 juni 2011
    • Prachtige stuk van Chopin die goed integreert in de film The Pianist "is uitgevoerd vlaggenschip Chopin!

    • Cindy · 15 juni 2011
    • Dit is een van de mooiste werken van klassieke muziek voor piano. Tranen komen bij mij elke keer als ik luister

    • James · 10 juni 2011
    • i love music

    • derya · 5 juni 2011
    • Hou van deze nocturne !!!... Het is een meesterwerk dat ADORE ik !!!!... Het is een van de beste stukken EVER !!!... zo'n geweldige melodie ... Ik denk dat we moeten de manier waarop er bewondering voor Chopin geeft aan de piano dit strench, deze passie, dit emeotion! MIRACLE!

    • George Love · 5 juni 2011
    • Zeker een van de meest opwindende stukken van klassieke muziek van Chopin ...!

    • Sherlock · 12 april 2011
    • prachtige, heldere en aangename stuk.

    • RiRi · 25 maart 2011
    • Chopin is mijn favoriete componist en dit is mijn favoriete stuk

    • maria · 13 maart 2011
    • Deze nacht is niet de meest moeilijke, maar ook erg mooi.

    • Maria Matos · 13 maart 2011
    • grote

    • Светлакова Мария Петрововна · 27 februari 2011
    • Ik wou dat ze had dit voor viool. Dat is wat ik te spelen. maar het was echt makkelijk te vertalen en zeer dankbaar voor deze im.

    • madeleine · 20 februari 2011
    • Een van de mooiste creaties van Chopin!

    • PtiteMathi · 13 februari 2011
    • Het muu wena

    • Patricia María Sánchez Ruiz · 11 februari 2011
    • bedankt voor de bijdrage aan degenen die genieten van deze muziek zo mooi, en ook proberen te interpreteren. dankzij

    • bernarda torres · 31 januari 2011
    • Belissimo!

    • Roberta Floridia · 24 januari 2011
    • heel mooi dit werk

    • Jesus Anibal Espindola Maldonado · 23 januari 2011
    • cool

    • cafe andante · 23 januari 2011
    • perfect!

    • duygu dedeoglu · 22 januari 2011
    • Zeer mooi, geen commentaar ...

    • Natalia da matta silvano · 18 januari 2011
    • Uitstekend leraar deel F. Chopin. Onsterfelijke merkt op dat overstijgen dan wat menselijke klachten.

    • Daniel Izquierdo Jiménez · 14 januari 2011
    • Een geweldig thema .. leren op de piano .. Zeer goede grafische kwaliteit van de score .. Bedankt

    • andres · 26 december 2010
    • Fantastico! complete werk vol rijkdom
      een heerlijk deugdzaam zijn!

    • Lìa de Marquez · 17 december 2010
    • Een van de mooiste pianomuziek

    • Théo · 10 december 2010
    • Het is een mooi lied precies dezelfde!

    • Lisa de Carvalho · 10 december 2010
    • heel mooi ... tranen in mijn ogen ... Ik hou van

    • corbiere · 23 november 2010
    • Ik hou van deze score, ik hou van de piano en is een van de mooiste score!

    • Maelle · 21 november 2010
    • Dit is fout! Ive geluisterd naar Biret versie van dit en een aantal notities Idil zijn totaal verschillend. DONT downloaden! Ik leerde het verkeerd, IM ANGRY!

    • Filippo · 13 februari 2010
    • Dit is de originele, bij voorkeur versie, precies gegeven als Chopin schreef. De "missing" merkt genoemd door de vorige reviewer werden toegevoegd door iemand anders en kan gevonden worden op andere, minder authentiek edities.

    • John Ruggero · 19 oktober 2009
    • Lijkt goed genoeg voor mij! Prachtig stuk.

    • x · 11 oktober 2009
    • een mooi stuk, maar helaas niet de juiste vellen ..! Dit is niet de originele, er zijn notities ontbreekt evenals trillers en andere dingen ... krijgen een andere versie!

    • samir · 9 augustus 2009