Miniatuur

Recensies van 3 Nocturnes No. 2

Thanks for posting a review!

Like this piece?

Like Cantorion?

Terug Add review

77 review(s)

3 Nocturnes No. 2 Rating: 4.81 out of 5 based on 77 reviews.
    • 2e bar messure 3 er accualy is b-des-e niet b-d-e Luke in blad voorbeeld!

    • Wilku · 13 juni 2018
    • Ik heb de score gedownload omdat niet kon ik meer om zelf interpreteren op de piano te kunnen wachten. Ik heb gehoord veel en het heeft prachtige vrede leek en voelt als zweven in een zee van wolken, de rust die verzendt, dank u voor het downloaden.

    • joaquin esplugues soto · 8 januari 2018
    • Een meesterwerk van Chopin, uitgevoerd ik dit als onderdeel van mijn Senior Concert in 1967. Chopin's romantische en melancholische ziel schijnt door de ooit-steeds verfraaid melodische lijnen, ondersteund door het walsen van harmonische bass. Een genot voor de zintuigen en het hart.

    • R.T. Morochko, Ed.D. · 3 januari 2018
    • Uitstekende pagina. De download was een succes.

    • Guillermo Lagos · 5 augustus 2016
    • Mooi rustig nummer gewaardeerd de notitie uw bedachtzaamheid.

    • Art · 18 februari 2016
    • Ik hou van dit stuk, het brengt terug mooie herinneringen aan mijn jaren van studie.

    • Mirta Cordido · 22 december 2015
    • Tot nu toe de beste ik heb gevonden... scoort Classic zoeken vond ik hier onverwijld en om ze te downloaden gewoon... deze site te snel... gefeliciteerd...

    • Edgar Castañeda · 11 september 2015
    • prachtige, als bijna alle composities voor piano door F. Chopin

    • domingo guerra rodriguez · 1 oktober 2014
    • Ze raakt mijn hart... met zachtheid en tederheid

    • Regina Luiza · 11 augustus 2014
    • een van de mooiste nacht van grote Frédéric Chopin

    • Jafet Echegaray · 5 augustus 2014
    • Mijn hart lekkernijen aan het horen van dit meesterwerk!

    • Neffi Antonio · 4 april 2014
    • Is een van de mooiste stukken die ik ooit heb gehoord.

    • Gisele · 25 februari 2014
    • Deze muziek maakt huiveren en trillen aan de meer ongevoelig.

    • Juan Antonio · 25 november 2013
    • Het lijkt mij een prachtig stuk. Altijd verzonden me een gevoel van rust en stilte, alsof om te horen die nota's, ik de schoonheid van de wereld, de bossen, de landschappen, van het universum zien kon. Dus dank u voor het uploaden van dit :) score

    • Ana Isabel Pérez · 23 november 2013
    • Sterk aanbevolen!
      kan worden gespeeld opnieuw en opnieuw in deze dag en leeftijd!

    • Uwe · 18 oktober 2013
    • Het is een van de meer prachtige en gevoelige delen van de geschiedenis van de muziek.

    • Gustavo Ramón · 18 september 2013
    • Ik denk dat een prachtig werk van liefde van de auteur voor alle tiemposadiocuth

    • jose francisco martinez · 16 augustus 2013
    • Dank u zeer voor uw bijdragen. Een fantastische pagina.

    • Nerian · 11 augustus 2013
    • Dank u voor toegankelijkheid!
      de pagina is verdwenen.

    • marcelo schubbe · 19 juli 2013
    • Goede tijden, wanneer het luisteren aan muziek. Dank u voor het verstrekken van ons met deze wonderen.

    • Luiz Massaccesi Neto · 19 juni 2013
    • ameiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

    • joseli demantova · 17 juni 2013
    • Ik hou van dit stuk.
      Dank u voor deze spreuk Chopin.

    • Sergej · 4 mei 2013
    • Gepassioneerd kunst van Chopin

    • Rafael Dias Marques Nogueira · 7 maart 2013
    • Ik probeer om het te spelen!

    • kovatchitch · 3 februari 2013
    • Onze dank aan degenen die het mogelijk toegang tot deze juwelen van muziek gratis maken.

    • ismael de la rosa · 25 januari 2013
    • Dit was de die ik zocht. Menselijke test? lol

    • Muslim is the good one · 24 november 2012
    • De soundtrack van mijn leven album straalt vreugde, woede, nostalgie, liefde, allemaal in een nummer, hebben het genoegen van touch dit onderwerp, voor het moment, de ervaring des te verheugender in voorkant van is de piano, alleen duurde drie jaar spelen, maar het was dit werk van Chopin kostte me om te zitten op een Piano.
      Als iemand meer informatie over deze nacht heeft, schrijf me, het bespaart een schat en ik hoop dat in de jaren dat het kan worden gevonden.
      casuchero@Gmail.com

    • Sergio Salvador · 25 juni 2012
    • q beste thema voor een hete middag

    • eddy romms · 10 juni 2012
    • nel zeer moeilijk, ik kan niet aanraken haar gemakkelijk op 12

    • Saul Serrano Jimenez · 24 februari 2012
    • Een van de werken van F. brllas Chopin. Gefeliciteerd! Uitstekende educatieve bijdrage.

    • Ignacio Irigoyen T. · 25 juni 2011
    • zeer goed, ik geef je een liefde studeren

    • john ramirez · 18 maart 2011
    • Zeer goede song .. Het is echt een van mijn favorieten van deze grote meester Chopin

    • Roberto Gomez Salgado · 13 maart 2011
    • geniaal

    • Ant · 5 februari 2011
    • Ik hield van de site. bedankt voor de score. kom later nog eens!

    • rosana flynn · 9 januari 2011
    • zeer emotie en suggestief stuk, gespeeld absolutley perfect

    • ric hamilton · 13 oktober 2010
    • thanks a lot

    • grabby · 5 oktober 2009