Miniatuur

Recensies van Amazing Grace Stem, SATB

Thanks for posting a review!

Like this piece?

Like Cantorion?

Terug Add review

69 review(s)

Amazing Grace Stem, SATB Rating: 4.68 out of 5 based on 71 reviews.
    • Uitstekend stuk, eenvoudig in de sublieme maar muzikale samenstelling in de brief.

    • Aarón Juárez Martínez · 19 juli 2015
    • Mooi. Ik ben niet een muzikant, maar ik ben het leren spelen van toetsenbord. Op zoek naar muziek ik vond dit volkslied, ik keek voor de p-films weten het verhaal, es espectacular, val ik meer en meer van Gods liefde. Hij heeft me geïnspireerd dus q ik wil uitvoeren dit volkslied met mijn toetsenbord.

    • Luz Beatriz Márquez · 17 augustus 2014
    • Leuke site met mooie muziekstukken!

    • Janieke · 1 november 2013
    • ytıh 9 g uyfuytfuıhugu ghcxshgh fdfhg f jkg j gdfgkjgfdhıy utf gg uy y t fu

    • 6t · 26 februari 2013
    • I love this song, het is echt mooi ik deed het spelen op mijn moeder begrafenis

    • jeanne LE BON · 19 januari 2013
    • Goed hoor!!Uitstekend!Buenisima!

    • negrazazo · 25 september 2012
    • Ik emncanto vinden alle kanten God ik ga om te spelen de hobo God zegene!

    • damris juliana cavallaro · 26 juli 2012
    • Een van de mooiste liedjes zang die ik weet.

    • João Ademar Ramires · 1 mei 2012
    • Ik hoop dat deze partitie niet te hard te spelen, is er niets dat te horen, het geeft me goose vlees, die goede tijden in perspectief suggereert

    • comby · 2 april 2012
    • uitstekende score, goed de melodie kan dragen om Toon en klaar te wijzigen.

    • coquis · 18 februari 2012
    • Gewoon de interpreter, en dat dit lied is partieel is onze heer en redder Jesus - Christus. Prachtige ik heb tranen in de ogen

    • morotti marzia · 28 november 2011
    • net als veel van de muziek voor de melodie en de manier dat ik heb gehoord worden gezongen door zangers en zangeressen zwarte Amerikanen.
      Ik zelfs meer toen ik zag de film die het verhaal van een blanke slavinnen die opgedaan bewustzijn vertelt, bevrijd van de slaven van hun land en schreef dit lied dat precies de verandering zegt het.

    • eleusa cavalcante · 13 november 2011
    • geen kritiek! het is gewoon prachtig! François

    • François · 27 september 2011
    • Ik kan zeggen over Cantorion is: wie houdt van dit eerste contact dat ik heb, want ik kende hem niet. Kunt u beginnen te realiseren dat een goede zaak is.

    • amadeu gomes de souza filho · 3 september 2011
    • Mooi stukje muziek die de geest van mensen die dankbaar zijn voor de Here Jezus door de genade gegeven door uw offer voor de mensheid liften, zonder onderscheid, zonder grenzen, met een oneindige liefde

    • jorge lidio ahumada · 12 augustus 2011
    • mooi onderwerp, aan God zij de heerlijkheid, eer en de kracht in alle eeuwigheid, amen

    • carlos patricio hermosilla cofrè · 8 augustus 2011
    • Geweldig nummer! bedankt ...

    • jorge alberto saldivar cruz · 19 juli 2011
    • Ik hou van dit lied! en gezongen door Elvis, het is goddelijk! NELLY een koorknaap

    • nelly gervot · 11 juni 2011
    • dit nummer maakt me aan het huilen elke keer als ik luister

    • poux · 12 mei 2011
    • Ik hou van de melodie en ik dacht dat de brief aangegeven en de werkelijke

    • mariley ribeiro de moura · 11 mei 2011
    • Het is een prachtig stuk, Mijn felicitaties voor het werk van alle Cantorion, knuffels ... God zegene ...

    • Maestro Jorge C.Dubiniack · 24 april 2011
    • Het woord "geweldig" moet hier niet worden vertaald met "Amazing", maar met de oudere 'wonderbaarlijke'. "Ik ben verbaasd door de genade van God" klinkt gek - dat wil zeggen in het lied dat deze "genade" wordt beschouwd als een "wonder" ......

    • Hermann Schroeder · 19 april 2011
    • We moeten niet vergeten deze geweldige inspirerende muziek

    • ksog · 20 maart 2011
    • Deze muziek inspirerend is en insita ons om vooruit te komen, is presiosa

    • Kevin Salem Obregon Garcia · 20 maart 2011
    • onlangs heb ik vertaald dit lied en ik begreep haar "grootheid". Het is gewoon mooi

    • katarzyna · 4 maart 2011
    • mooi

    • jan wuytens · 24 februari 2011
    • Loove het! het betekent zoveel dat ik het kan downloaden en weet dat het zonder fouten ~ bedankt!

    • Mattie · 21 februari 2011
    • Ik denk dat deze score heeft waarde iemand die zeer werd gecomponeerd inspireert andere kant vind ik het heel goed dank u

    • warren landry · 2 februari 2011
    • Geweldig! Bedankt! Goede desmonstration van het zingen dit lied.

    • Eva Lui Chi Wah · 24 november 2010
    • Ik moet zo snel mogelijk te spelen!

    • debu-neko · 24 november 2010