Miniatuur

Recensies van Concerto No. 4 "L'inverno" Solo violin

Thanks for posting a review!

Like this piece?

Like Cantorion?

Terug Add review

43 review(s)

Concerto No. 4 "L'inverno" Solo violin Rating: 4.98 out of 5 based on 52 reviews.
    • zeer goede score kwam zeer goed zeer goede site

    • yan inacio · 10 februari 2017
    • zeer goede volgen zodat c: ik niet overal vinden kon van deze score en tot slot! Ik vond een waarheid Bedankt 5 sterren voor je.

    • Stefany Medrano · 23 augustus 2015
    • Vivaldi had de verbeelding te laten ademen de winter, de kerst in die val van sneeuwvlokken, en de melodie van de eerste viool, ter aanduiding van de vrede, rust, liefde... een echte genie

    • Martin Garcia · 28 oktober 2014
    • zeer goed en leuk om te leren

    • jhonnathan wesley lopes · 30 september 2014
    • Ze is zeer snel en ingewikkelde medium

    • jhonnathan wesley lopes · 30 september 2014
    • zeer goed deze paritira het hoort

    • oscar esteban alejandro · 22 augustus 2014
    • Uitstekende pagina om te groeien muzikaal

    • marco rodriguez · 30 maart 2014
    • Uitstekende site, dank u hartelijk voor het delen van zo'n goede werk.

    • Luz María Téllez Morales · 22 december 2013
    • Goed... Ik vind het leuk. Het stuk is vol actie...

    • Violinist kid · 13 augustus 2013
    • bijna perfect toen speelde het origineel

    • kaio de araújo · 23 juni 2013
    • Goed hoor. Voltooien

    • Natalia Pérez Villalba · 26 maart 2013
    • IAM is mijn is u als aan u een vier seizoen

    • sebastian diaz · 20 december 2012
    • Dank u voor deze site zal helpen veel aan mijn jonge geitjes voor q leren

    • Norman cutire · 16 november 2012
    • Ik studeer de derde periode van viool, zoals klassieke muziek en ik doe een map van mijn tracks. In het bijzonder, hou ik van dit lied.

    • Pedro Cozette · 29 oktober 2012
    • Ik denk dat de Opus nr. 8 van a. l. Vivaldi een van de grootste werken ooit geschreven door hem is. Het Concert n ° 4, van de vier seizoenen-Vivaldi Winter geeft de solist verschillende mogelijkheden te presenteren waardoor uw talent, dus ik denk dat dit is een van de grootste werk ooit samengesteld door a. l. Vivaldi.

    • Pedro Henrique Leal Ferreira · 14 oktober 2012
    • zeer goede onderdelen, voltooien en in de sleutel... de winter door vivaldi, dat het niet aan elke kant was, ik download een 10! : D

    • bren · 15 augustus 2012
    • Gekocht een viool en ik studeer maar mijn droom is om uit te voeren met perfectie de vier seizoenen door Antonio Vivaldi.

    • alterivo lacerda de sousa · 14 augustus 2012
    • een geweldige score. voor mij als een muzikant is cool.

    • Ирина · 9 augustus 2012
    • bijna huilen wanneer ik hoor dit lied, ze is prachtig!
      Als ik hoe wist te spelen van de viool, zou zonder twijfel dit mijn favoriet!!!!!
      (kijk ik heb 12 jaar)!!BJS!!!!!!!!!!!!!!

    • Cintya Prudente do Amaral · 26 april 2012
    • Idioten, die voor iets puur, haha trekt uw:-D en de hele klassieke componisten, niet zijn, iemand beledigd de waarheid moet zeggen ja u!

    • Winnie Puh/ Mickey Maus/ Anold Schwazenäger · 14 februari 2012
    • Ik ben gek op klassieke muziek in het bijzonder Vivaldi. Beethoven, JS Bach.

    • Gerson Muniz Carneiro · 26 september 2011
    • Super pagina, super goed te horen en te downloaden van de scores. Heel erg bedankt

    • Pilar Caballero · 12 juli 2011
    • bedankt voor de score, ben ik bucando.

    • hugo de Paz Cabrera · 10 juli 2011
    • muuuuuuuuuuuuy goed stuk voor viool

    • yosi giraldo · 4 juli 2011
    • Als ik conseguise vind voorjaar ik zou raken!

    • welinton santos da silva · 4 juni 2011
    • is een van de mooiste nummers die ik ooit heb sntito

    • orlando ciarrocchi · 16 april 2011
    • L'winter is erg beest !!!!!
      Ik ben een fan van Vivaldi!

    • Guilherme · 27 november 2010