Miniatuur

Recensies van Amazing Grace Violin duet

Thanks for posting a review!

Like this piece?

Like Cantorion?

Terug Add review

54 review(s)

Amazing Grace Violin duet Rating: 4.49 out of 5 based on 59 reviews.
    • regelmatige Edition met bar lijnen mislukkingen

    • manuel · 18 november 2016
    • uitstekend stuk van wonderbaarlijke genade

    • pablo dominguez · 1 september 2015
    • de zevende - dags Adventisten muziek geeft u vrede en dit is de beste

    • victor martinez · 20 mei 2015
    • Prachtig. Inspirerende. Troostend. Hemelse.

    • Maria Adalgisa de Oliveira · 27 september 2014
    • Waardering en ware geluk te begrijpen dat we hebben een Dios Creador en Salvador, die vriendelijk en medelevend met ons is.

    • santy garcia · 6 september 2014
    • Dank u voor de goede noten *-SUPER *.

    • steinbeisser · 27 juli 2014
    • Ik ben dol op loven God dank u voor dit lied

    • jOHANNES · 12 juni 2014
    • Hier echt goed viool duetten.
      http://www.Amazon.de/s/ref=nb_sb_noss? __mk_de_DE = ÅMÅŽÕÑ & url = Zoek-alias % 3Daps & veld-Trefwoorden = bodunov

    • John · 13 april 2014
    • Het heeft een scherp meer als je in de zon speelt kan geen c#

    • david antonio tapia perez · 28 september 2013
    • c; is trebien en dank u l; zet de genade hopen u d d gelet; andere als u nemen de zin om u te bedanken en dat God houdt u...

    • vivian andrea grajales · 14 augustus 2013
    • Prachtige lied. Dank u bij voorbaat.

    • Jola · 5 juni 2013
    • Een van mijn absolute favoriete stukken en ik ben blij om te spelen dit nu op de viool.

    • Christiane B. · 26 mei 2013
    • Dank u, eenvoudig en leuk voor amathors

    • nasrin · 12 februari 2013
    • Amazing grace is een heel mooi lied dat bouwt en versterkt de menselijke geest die naar haar luistert, of christelijke of relevante no.lo van de inhoud ervan in zijn boodschap is dat onmiddellijk en vaak onbewust introduceert ons om te mediteren over wat we zijn in het leven die we hebben in deze wereld, en onze ziel aan wie zullen wij rekening een dag baringWe hebben geen bedlegerig suède dat alleen zijn genade ons van alle zonde reinigt en ons maakt meer dan herkennen ons te verklaren uit de diepten van ons wezen naar Christus als: "Mijn heer en mijn God"Amazing grace is een heel mooi lied dat bouwt en versterkt de menselijke geest die naar haar luistert, of christelijke of relevante no.lo van de inhoud ervan in zijn boodschap is dat onmiddellijk en vaak onbewust introduceert ons om te mediteren over wat we zijn in het leven die we hebben in deze wereld, en onze ziel aan wie zullen wij rekening een dag baringWe hebben geen bedlegerig suède dat alleen zijn genade ons van alle zonde reinigt en ons maakt meer dan herkennen ons te verklaren uit de diepten van ons wezen naar Christus als: "Mijn heer en mijn God"

    • nabor arellano badillo · 1 januari 2013
    • Ik hou van deze muziek is zo sierlijk en natuurlijke.

    • hiraane · 15 december 2012
    • Volkslied mooi, echt raakt mijn hart

    • pedro de souza · 15 december 2012
    • Prachtige hymne, waaruit blijkt hoe de prachtige liefde van God.

    • Roberto Machado · 13 december 2012
    • Het is een zeer mooie hymn q bereikt het hart, echt! ik hou!

    • lucia · 13 december 2012
    • Het is een eenvoudige meter en interpreteren het klinkt heel mooi

    • Freddie Guillermo Bolaños Palacios · 29 oktober 2012
    • prachtige muziek die ons hart raakt

    • marcia camila pinto pereira. · 28 juli 2012
    • Dit gaat worden groot. Bedankt voor het maken van het gratis

    • Darlene · 25 juni 2012
    • subline genade, is een lied dat werd conpuesta door een man dankbaar, acia zijn schepper, die als zegt, het "uitzondering" en wordt dus als getuigenis personeel, het motiveert ons om degenen die luisteren, en esperimentado hebben ook de dezelfde aanwezigheid van God, met haar transformatieve kracht, blijven rekenen op zijn beloftes, elke dag van ons leven, in onze Azië manier eeuwigheidwaar we reinaremos met Jezus Christus, koning der koningen en heer der heren.

    • nabor arellano badillo · 8 mei 2012
    • Definitieve conseguiiii é muito cara bacano! buééééé

    • Ana Correia · 16 april 2012
    • Zeer goede dit lied. Sublieme. Bedankt

    • Rafa · 12 maart 2012
    • is goed als ik ging goed

    • isui borbolla carmona · 8 februari 2012
    • zeer goede Duet...

    • karla ivania guzman gonzalez · 24 januari 2012
    • Ik ben zeer tevreden en dankbaar voor de verleende

    • Oscar Adradas · 6 december 2011
    • Het is geweldig, behalve voor één probleem. Het moet niet worden geschreven in de sleutel van D, geen muzikale zin. Dit moet in de sleutel van G. Eliminate sharps alle de c en het is heel mooi, heel mooi regeling. 3 sterren

    • kgc · 2 november 2011
    • Het is een goede song!

    • Happy could be simple · 18 juni 2011
    • Uitstekend! Dank u zeer veel.

    • Patricia Castelo · 8 april 2011