Miniatuur

Recensies van La Marseillaise Stem, Piano

Thanks for posting a review!

Like this piece?

Like Cantorion?

Terug Add review

33 review(s)

La Marseillaise Stem, Piano Rating: 4.59 out of 5 based on 34 reviews.
    • zeer goed stuk dus die mijn kind raken. Dank u.

    • oneida lara · 29 juni 2016
    • Frans is cool!!!!!

    • Benjamin · 12 februari 2016
    • armen al
      een stapel van ścierwaq

    • chuj · 26 november 2015
    • Dank u voor de nota's van de Marseillaise, nu kan ik eindelijk te volgorde van harmonie in het middelste gedeelte begrijpen en dan hopelijk beter de melodie herinneren.

    • Andreas Günther · 23 november 2015
    • Dank u voor de dienst die u verstrekt zou nog steeds dienstig is te bepalen van een score ook vergemakkelijkt met dank u akkoorden

    • Salvatore Giuseppe · 22 november 2015
    • Net wat is nodig: duidelijk ongecompliceerd score, zoals altijd

    • Colin Burrows · 20 november 2015
    • Een spetterende stuk, zou een goede kandidaat voor een soort vaderlandslievend lied... de tijd zal uitwijzen...

    • Porky Noh · 17 november 2015
    • Uitstekend, exactement ce niet j'avais besoin, merci.

    • Faith · 16 november 2015
    • Gewoon omdat het mooi is en indruk maakt

    • Anoniem · 15 november 2015
    • Niet in staat om het bestand te zien...

    • sss · 5 november 2015
    • Ik hou van deze website die toegang hebben tot zo veel mooie piano scoort--maar ook bekwaam om te luisteren naar het geluid van hen.

    • Piano Bluemoon · 22 juli 2015
    • geweldig! Ik ben Frans afdaling op beide kant van mijn familie. Mijn moeder gebruikt om te vertellen me hoe mijn overgrootvader na emigreren naar San Francisco La Marseillaise zou zingen met tranen streaming over zijn gezicht. Ik heb altijd bekend de melodie, maar niet alle woorden in het Frans en ben erg blij om nu te kunnen spelen op de piano! Dank u!!!

    • marla bastien · 14 juli 2015
    • muzikale studies werd vastgesteld dat la Marseillaise werd gecomponeerd door Giovanni Battista Viotti Vercellese componist woonde op het Franse Hof van Louis XVI en vervolgens ontsnapte tijdens de Franse revolutie waarbij de melodie was een van de revolutionairen gemaakt. De muziek is in het thema en variaties in c majeur (Camerata Ducale & Guido Rimonda-Giovan Battista Viotti zoeken: Tema e variazioni in c mag.)

    • Carlo Somaglino · 18 november 2014
    • Een must voor de liefhebbers van de hymne!

    • Matthes Pahl · 29 augustus 2014
    • Een zeer eenvoudige begeleiding, met de woorden van de stem.
      Ik ben blij te hebben gevonden deze partitie.
      Bedankt

    • Czarnès · 24 april 2014
    • Ik denk dat het nuttig, goed, zeer goed

    • Tkkkkk · 30 december 2013
    • Groot stuk! Mijn dochter is het leren van het stuk te spelen en zijn erg opgewonden dat ik vond het voor haar!

    • Zurina · 16 december 2013
    • Super stuk! Oude, maar nog steeds vandaag behoort.

    • Peter Fox · 16 juni 2013
    • Piano begeleiding op de melodie zou mooi.

    • Matthias Röskau · 15 juni 2013
    • Ik denk dat vrij veel het volkslied van Frankrijk.

    • luiz fábio gonçalves · 6 februari 2013
    • Het is triest maar ik zoals ik graag zelfs!

    • minouchka · 30 oktober 2012
    • de Marseillaise volkslied is mijn favoriet en nu kan ik heel goed bedankt spelen

    • viola · 6 november 2011