Miniatuur

Recensies van Flower of Scotland Stem

Thanks for posting a review!

Like this piece?

Like Cantorion?

Terug Add review

17 review(s)

Flower of Scotland Stem Rating: 4.72 out of 5 based on 25 reviews.
    • luelcolvin@icoud.com

    • bob billy smith · 20 juni 2016
    • Alle volksliederen zijn mooi om te horen, maar dit is bijzonder, een zacht gesproken en pakkende volkslied dat emoties suiscita geklokt bij bagpipe geluid die kan worden gewijd aan de patriotten niet alleen in Schotland maar in de hele wereld die vochten en stierf voor hun land tegen tirannie en onderdrukking moet worden aangeroepen bloem van WORD...... bloemen in de wereld

    • ANGELO CLOWN · 24 oktober 2015
    • Jfjsjkfkdhjskxkdjjxjfjdhdlhflzdkzdlhdlhdizsldlhdmhdlhslzsphslhdlhslhdlhdlhsldlhdldldldlhd

    • Hlletf · 17 juli 2015
    • Ik hou van dit lied. Het is sentimenteel, het is melancholische en ik heb gehoord dat het veel tijd gezongen bij Schotse open haarden. Het is zo waardevol vanwege zijn woorden: "die dagen zijn voorbij nu |" En in het verleden. Zij moeten blijven

    • Bobby Langer · 21 juni 2015
    • i love this song

    • muntaha · 22 november 2013
    • Leuk om te kunnen krijgen gratis downloads voor persoonlijk gebruik te leren om te spelen op de piano

    • Janet · 1 oktober 2013
    • Ik hoor het eerst door Amy McDonald en ik zal spelen op mijn Banjo

    • Dirk Vogel · 26 september 2013
    • Ideaal voor een kleindochter fluit die onderzoek naar Schotland doet.

    • Barry Sykes · 7 februari 2013
    • Werkt prima en klinkt niet achterlijk. Hartelijk dank.

    • The Scottish Boogeyman · 6 december 2012
    • Zeer mooie solo stuk voor stem of elk instrument Bb. Wij willen echt dat een volledige brass band score. Met de versie keteldalen tellen is te moeilijk voor tussentijdse spelers met alle het wijzigingen zwembadfaciliteiten/8, 6/8, is de 9/8 enz. Hoewel wanneer beheerste het is echt mooi. Goed gedaan Robert veranderd de Bruce bij Bannockburn in 1314, dat spin Schotse geschiedenis!

    • Martin · 2 juni 2012
    • Prachtige spel geschreven tot 1967 en geïnterpreteerd door "The Corries". Zie hun website. Roy stierf een paar jaar geleden (1990) heeft niet in eerste instantie gedacht dat zijn werk de stap op het officiële volkslied van Schotland volledig zou doen. Ronnie Brown overlevende lid van de groep, heeft hem gegeven dezelfde f. van s. in opening van een Rugby wedstrijd. (Zie YT.) Emouvant! Schotland het niet altijd winnen, maar de Rugby en de broederschap tussen naties hebben opgedaan. Als vertelde Roger Couderc.

    • Guillemyn Daniel · 20 maart 2012
    • Een van de beste die ik ooit heb gehoord

    • nilton vicente · 15 november 2011
    • super

    • patrice · 16 april 2011