Miniatuur

Recensies van Orchestral Suite (Overture) No. 3 Air on a G string (easy piano)

Thanks for posting a review!

Like this piece?

Like Cantorion?

Terug Add review

96 review(s)

Orchestral Suite (Overture) No. 3 Air on a G string (easy piano) Rating: 4.85 out of 5 based on 103 reviews.
    • Ik hou van, is één van de meeste u sublieme die ik heb gehoord

    • Maria Eugenia Sanchez · 2 mei 2017
    • Ik moet nog steeds uitoefenen, dat vind ik zeer goed.

    • karin mehle · 19 december 2016
    • goed geschreven voor gemakkelijk begrip versie

    • Messence · 4 november 2016
    • uitstekend, ik is zeer eenvoudig maai lezen

    • alicia suárez · 22 juli 2016
    • Hartelijk dank voor deze uitstekende service

    • Philippe · 16 juli 2016
    • Ik hou van dit stuk zo veel. Ik had dit geweldige stuk geleerd in 1 maand met deze eenvoudige regeling. Dank u zeer veel Cantorion en Ian Cantor!!

    • Woon · 19 april 2016
    • Bistro ik udobno prekrasnoe velikogo proisvedenie cka4ala kompositora!

    • Gali Rei · 19 april 2016
    • Meesterwerk van een genie. Bedankt voor de bladmuziek. Knuffel

    • Fernando Merlino · 1 april 2016
    • Ik hou het luisteren naar deze muziek omdat u in de diepste ziel en normaal gesproken niet verleend brengen kunt.........

    • Pellegrino Festa · 3 september 2015
    • Het werk van een groot componist van klassieke muziek, goed geordend, en gemakkelijk te begrijpen. Grote regeling!

    • Rinaldo Raposo · 9 januari 2015
    • Ik hou van de rangschikking van mijnheer Cantor!
      Bedankt voor dit prachtige heden.
      Harte en met alle respect.
      Roger

    • Roger · 28 december 2014
    • zeer mooie en tijdloze muziek. Ik speelde fluit en nog steeds spelen en elke keer in een tijdje zal ik het zoeken voor spelen. uitstekende compositie van bach, alsmede anderen die hij heeft.

    • fernando ralha · 23 juli 2014
    • nuttig en belangrijk voor mij dat ik ga verdiepen werken van klassieke auteurs

    • nicola · 2 oktober 2013
    • Ik hield hield deze pagina, ik ben blij dat er is u te geven dit een genot om te mijn hart... Ik dank u zeer veel vieren op opwaarts... I 'm going to mijn vrienden...

    • Maristela tortola · 23 september 2013
    • Mooi, hoe meer kan ik zeggen over dergelijke meesterwerk dat is in de buurt van van de ziel wanneer het gebeurt

    • Andrés Domynas · 29 april 2013
    • Super, vond ik de muziek van het blad hier!

    • uschi · 19 maart 2013
    • Ze is erg mooi en spannend. Ik hou van de composoções Bach!

    • hugo leare Oliveira dos santos · 7 maart 2013
    • Geweldige muziek wonderbaar werk ik speel viool zes jaar een uitstekende score.

    • Michael Henrique Ferreira · 19 oktober 2012
    • I LOVE, liefde, hou van dit lied!! Als alleen het meer bekende terug in 1980 ik getrouwd geweest was toen!!! In plaats daarvan had ik de oude "Here comes the bride", niet dat er iets mis is met dat nummer; zeer traditionele. Ik heb het al voorgesteld om 2 dochters te gebruiken wanneer & als ze trouwen!

    • Carla A. · 20 september 2012
    • van de mooiste werken in de geschiedenis en in het einde de score ik hebben!!!!!!!!

    • ricardo franco · 7 september 2012
    • Dit is een van de mooiste in de wereld. Liefhebbers van klassieke muziek dank voor de plaats!

    • Eliney Trindade · 2 september 2012
    • Zeer goed vooral voor mensen q scores kunt lezen!

    • Anynha · 16 juli 2012
    • Dank u zo veel... de muziek die u niet zou moeten verkopen... is een pluspunt voor iedereen!

    • Giovanna · 23 mei 2012
    • zeer goed hou ik van het romantische lied

    • dada · 30 april 2012
    • Dank u voor het verstrekken van gratis dank u

    • akira · 2 april 2012
    • Ik dit werk omdat deze vrij en ik graag

    • pris · 15 februari 2012
    • Prachtig! Grote Bach! Bedankt voor de bladmuziek te downloaden voor gratis!

    • Davide · 7 februari 2012
    • I like it

    • ave · 7 januari 2012
    • Bedankt voor de gratis download van "Lucht" op een string

    • Carpen · 7 december 2011
    • Dit stuk is gewoon geweldig!1(vor_allem_zudem_entspannen)

    • selma · 7 december 2011
    • Love this

    • your-mobile-phone.com · 1 oktober 2011
    • Ik hou van dit stukje:))) ik voor het eerst gehoord uit concerto de Taiwanese drama najaar wil ik leren hoe je de lucht af te spelen op ag snaar

    • Michelle · 5 september 2011
    • hjfc

    • fgfj · 7 augustus 2011
    • Wow dit bladmuziek is awesome.

    • tanissha segeran · 28 april 2011
    • Ik weet het niet, want ik kan nog steeds niet downloaden

    • Albert · 31 maart 2011
    • Het is een heel spiritueel, gewoon mooi.

    • Carlos Rojas · 31 maart 2011
    • geweldig.
      langzaam maar inspirerend.

    • Valerie · 20 februari 2011
    • bedankt! aunq alleen piano Ik heb een jaar en liet het lang geleden ... is goed om terug te keren met iets eenvoudigs en onthouden veel dingen. zeer goede pagina

    • fernanda gisel guardo · 21 januari 2011
    • goed ... het nummer is eenvoudig genoeg

    • minnie · 25 december 2010
    • Bedankt, omdat niet iedereen de mogelijkheid om muziek boeken te kopen is.

    • Augusto Limonardi · 27 november 2010
    • Geweldig stuk, hoewel dit was lang maar het is ok, mooi

    • Dika · 5 juli 2010
    • Bedankt voor het delen, ik speel piano en ik ben aan het leren van de cello nu spelen ... Ik heb altijd al aan dit uitstekende stuk spelen, en ik hoop dat ik dit doel met uw hulp te bereiken.

    • Siddharta · 22 juni 2010
    • Geweldig! Eenvoudige maar leuk om te spelen En goed om te horen!

    • jr · 6 februari 2010