Miniatuur

Recensies van Ave Maria ave maria

Thanks for posting a review!

Like this piece?

Like Cantorion?

Terug Add review

38 review(s)

Ave Maria ave maria Rating: 4.90 out of 5 based on 42 reviews.
    • De eenvoud van de gevoelens met authenticiteit.

    • Sitola · 14 april 2017
    • Dit lied is mooi, niets meer niets minder.

    • Dariusz · 28 oktober 2016
    • Uitstekende service op deze site, en de juiste notatie-Gefeliciteerd

    • pia · 23 juni 2016
    • De meesten van ons wil meer geld toegevoegd aan onze normale baan weten we niet de middelen of hoe het te doen, we zijn in een geglobaliseerde wereld waar dingen zijn nu eenvoud slechts aan degenen die zijn blootgesteld aan informatie. Ik wil met u delen van een echte en gewaarborgde methode om extra geld thuis via internet en het is 100% echt, ik weet niet waarom ben het delen van deze bron, maar ik denk dat het iemand financieel kan helpen. Ik ben meer dan zeker dat u krijgt het beste resultaat. Klik op... www.pytonhacker.com

    • william · 25 mei 2016
    • De meesten van ons wil meer geld toegevoegd aan onze normale baan weten we niet de middelen of hoe het te doen, we zijn in een geglobaliseerde wereld waar dingen zijn nu eenvoud slechts aan degenen die zijn blootgesteld aan informatie. Ik wil met u delen van een echte en gewaarborgde methode om extra geld thuis via internet en het is 100% echt, ik weet niet waarom ben het delen van deze bron, maar ik denk dat het iemand financieel kan helpen. Ik ben meer dan zeker dat u krijgt het beste resultaat. Klik op... www.pytonhacker.com

    • William · 25 mei 2016
    • Dank u voor deze een geweldige informatie. Ik zal kijk uit voor een bezoek aan deze blog weer.

      http://www.ipl9live.in/

    • daaku · 8 april 2016
    • Dank u voor deze partitie. Deze Ave Maria is prachtig licht. Goede transcript, makkelijk om te spelen voor pianisten.

    • Pascale · 27 januari 2016
    • Mooi stuk die ik weet niet

    • Claude Beaudoin · 3 januari 2016
    • Het is een hart, prachtige, deze compositie is heel ontroerend, het is geplaatst in de tijd van Jezus

    • Diana · 21 november 2015
    • Hoe is het mogelijk om de orkestpartijen voor dit stuk. Ik wil voeren deze Ave Maria in December. Als iemand enige aanwijzingen over waar heeft te krijgen het delen, zou ik zeer waarderen. Dank u

    • Marco · 3 november 2015
    • Ik hou van dit lied! Ik heb veel Ave Marias gezongen, maar dit is in aanvulling op de door Bach/Gounod, een van de mooiste dat ik heb tot nu toe kennengelenrt. Dank u voor de componist en auteur.

    • Juliane · 19 september 2015
    • Prachtig! Ik hou van m. Lorenc de musuc:-D

    • Marzena · 8 september 2015
    • Een zeer mooie Ave Maria.

    • Gita Schwinger · 8 september 2015
    • De mooiste Ave Maria die ik ooit heb gehoord

    • Buhr Ralf · 19 juli 2015
    • De mooi stuk! Het zal geweldig zijn als het het einde van het stuk langer kan worden uitgebreid met meer geavanceerde regeling in de pianobegeleiding.

    • Neil Lin · 7 juli 2015
    • Zeer goed dit stuk, uitstekende

    • Alejandro Antonio López Pérez · 14 november 2014
    • een prachtige Ave Maria. Het werd mijn favoriete liedje.

    • Gerti · 30 april 2014
    • Prachtige ave maria. Dank aan bernie voor maakt me het ontdekken

    • Cath Julien · 5 april 2014
    • Mr. Lorenc, Hello! Ik zo wens die ik dit Ave Maria, zo mooi als verplaatsen, maar het zingen kon mij een partitie duurt. Ik ben op zoek naar een lange tijd in de handel in Zwitserland, zonder succes. Ik zou graag willen weten waar kon vinden. Wat is moet bestellen, u het direct? Ik dank u bij voorbaat de aandacht geschonken aan dit verzoek. En, nogmaals, dank u, dank u, dank u voor deze schoonheid gewijd aan de Maagd Maria en te delen met ons. Julia Pozza-Marçal

    • Pozza-Marçal Julia · 25 maart 2014
    • Magnififique!

    • eric gnassounou · 23 maart 2014
    • Ik hart het op Youtube de eerste tijd en ik ben blij :)

    • Peter Mayer · 10 februari 2014
    • prachtig :-)
      Bedankt Michal Lorenc

    • Spataky · 13 januari 2014
    • Prachtige muziek (prachtige lied)!!!
      De versie met de sopraan Olga Szyrowa is een show
      (de versie met de sopraan Olga Szyrowa is verbazingwekkend).

    • Luiz Morato Jr. · 7 december 2013
    • Mooie en er is geen wat om te spreken;)

    • Marzena · 26 september 2013
    • De typesetting is van hoge kwaliteit. De verhouding van de muziek voor het bijsnijden van grootte is uitstekend, waardoor het zeer gemakkelijk op de ogen tot inzage. De muziek zelf is prachtig. Het is een stuk goed medium-size (vocal) aan toegang tot het publiek na publiek. En op die manier, zoals de lengte van dit werk lijkt op een stuk karakter en/of studie, meerdere regelingen, interpretaties, kortingen, etc. kan worden gemakkelijk opgedaan. Een tour de force.

    • Hans Friedrich Nölcke · 28 juni 2013