Miniatuur

Recensies van The Entertainer Original version

Thanks for posting a review!

Like this piece?

Like Cantorion?

Terug Add review

200 review(s)

The Entertainer Original version Rating: 4.79 out of 5 based on 211 reviews.
    • Super notities, maar een opname van sommige vreemde opname. PozdrO vanaf 1980!

    • TOMI · 30 december 2016
    • Schijnt zeer geschikt voor een klasse toont. Het is zeer compleet. Scoort hij 4 hand?

    • Juan Cruz Abella · 20 december 2016
    • huhohuyg8g8u6yh6y7uy

    • hkuigfy · 7 december 2016
    • Dank u voor het gebruik van dit stuk gratis!

    • JH · 12 november 2016
    • muy alegre

    • Josep Miquel Bonet Morales · 31 augustus 2016
    • grote zeer vriendelijk
      Heel hartelijk bedankt

    • jenny · 16 juni 2016
    • goede en tijdige lezingen voor beginners

    • joao claudio margoni · 23 mei 2016
    • Dank u voor het verstrekken van een gratis download van de originele "The Entertainer" bladmuziek voor piano.

    • Steven van de Ven · 26 februari 2016
    • Uitstekende muziek die nam me mee naar het verleden bij het kijken naar films van de Amerikaanse oude westen.

    • EDMAR ANTUNES DE OLIVEIRA · 21 februari 2016
    • Fantastische fantastische fantastische fantastische fantastische fantastisch

    • Jospeh Lighter · 6 februari 2016
    • ZEER GOEDE SITE, DANK VOOR UW MEDEWERKING AAN DE MUSICI VAN DE WERELD DANK U BLIJVEN DUS

    • FRANCISCO LOPEZ · 16 september 2015
    • uitstekende werk... Dankzij deze pag kon vinden de score nodig om mijn dochter!

    • natalia · 9 september 2015
    • Gehouden zoeken "gratis" muziek. Niet vinden totdat ik naar "Original The Entertainer Score" fyi zocht. Maar...Ik vond het en ik dank u. Zo vele variaties, het is goed om te weten wat de werkelijke origineel is. Oude kerel terugkomen om opnieuw te proberen en gewoon springen recht in. Hebben klassieke gitaar achtergrond/opleiding en sommige piano langs de weg, dus ik denk dat ik kan trekken het off...wish me geluk.

    • Dan Baxter · 24 maart 2015
    • ZEER GOEDE INTERPRETATIE. GEFELICITEERD

    • LUIS GOYTIZOLO · 11 maart 2015
    • Ik hou van oudere muziek, ik kan doen de Melodie van bont Elise, hoewel ik weet allermeest naar de achtergrond/bass clef deel, nog steeds de noodzaak om aan de slag van de timing.

    • D.Ayres · 12 februari 2015
    • awesome song!

    • guy · 14 januari 2015
    • Gelet op de piano pret, op de trompet meer geweest. En de film eerste. Groeten aan Lonneman ;))

    • Jens · 22 december 2014
    • Bedankt voor de muziek van het blad

    • Сергей · 20 december 2014
    • uitstekende site. zal iedereen vertellen over!

    • Sue M · 16 november 2014
    • Awesome song voor entertainment en amusant toont.

    • Mectacular · 8 november 2014
    • KRITIEK, NEE! Ik hou van dit thema!

    • misteriosa · 29 oktober 2014
    • Ben 15, en hebben het in de vroege zomer in 2 weken geleerd. Ja, het is uitvoerbaar; oefenen moeilijk, maar met 1-2 uur per dag) En als een kleine Tip: beste spelen door hart en zich richten op het verkeer van de linkerhand :)

    • Piano · 14 augustus 2014
    • Uitstekend stuk, vol energie en plezier. Iedereen wil om te leren van deze klassieker.

    • Naomi Torres · 23 april 2014
    • Perfect! Net als de muziek kan ik niet vinden in mijn garage uit mijn jeugd!

    • Teresa S · 17 februari 2014
    • Uitstekende interpretatie, de indruk van de piano van de salons van het wilde westen.

    • Dominique · 8 februari 2014
    • Uitstekende werk. Dit stuk van dit kind spelen. Ik hou van haar!

    • Marcos Pecorari · 10 november 2013
    • Perfect voor studie en spelen voor de lol met familie en vrienden

    • Afonso Gomes · 23 oktober 2013
    • Weet niet hoe om muziek te downloaden

    • mana · 23 september 2013
    • Ik hou van dit lied zo erg blij.

    • ここみ · 29 augustus 2013
    • Ik heb tijd al spelen de afgeslankte en op zoek naar de originele score door Scott Joplin, die naar mijn mening niet bereikt de zool van de schoen en dit is de beste website

    • Ivan Gassol Saez · 26 juli 2013
    • mooi, thx voor het delen van dit blad!

    • piano_bin · 20 juli 2013
    • Ze had gezocht sinds lang geleden in de muzikale Unión Española

    • Eugenio Reinhard · 15 juni 2013
    • Het is een groot stuk voor divertirce en verbeteren

    • Jhon Anderson Patiño · 10 mei 2013
    • Een van de beste songs van alle tijd en mijn persoonlijke favoriet.

    • Garrett dufoe · 1 mei 2013
    • Ik hou van het stuk! : D
      Maar iets zwaar

    • Melanie · 17 april 2013
    • Het is heel goed deze pagina maar er zijn sommige scores die ik zoek

    • Vivian Vilamani Sosa · 25 maart 2013
    • een goed gemaakte site. Alles is perfect. Betrokken oneindige bedankt!.

    • memduh · 23 februari 2013
    • i love this song ik ook probeer en ontdek manieren om te dansen aan het haar dat cool

    • abigail · 22 februari 2013
    • Ik hou van de melodie en ritme

    • abuenoc@yahoo.es · 22 februari 2013
    • I love this song! We moeten veel oor en de mogelijkheid om te maken van dit soort muziek!

    • emi lia · 12 december 2012
    • Het is mijn favoriete liedje

    • helena f r · 26 november 2012
    • Niet zeer gemakkelijk om te spelen, maar sexy.

    • Ikke Tastentänzer · 10 november 2012
    • Dit is een zeer levendige klassiek stuk, en verplaatst. Ik zeg dat scott joplin deed dit stuk met hard werken en estusiasmo voor zijn prachtige objetivo.es.

    • ricardo fuentes · 27 oktober 2012
    • Is hier ja is hier o ja wie is hier ja wie is hier o ja

    • fsfqsfs · 3 oktober 2012
    • Cool :) love it

    • vo bach duong · 21 september 2012
    • Maar ik ben van gedachten veranderd: D
      Ik probeer te spelen op de piano, maar het is nog steeds VERDAMMT MALL SAUSCHWER!

    • Mahagoni · 31 augustus 2012
    • Uuuups.... wusste niet wat is review...: ik
      Na ja... totale GEILES gelogen: DS

    • Mahagoni · 31 augustus 2012
    • Het lijkt erg blij en pret wanneer de olles geven u wilt dansen

    • Sara González niño · 30 juli 2012
    • Gebruikt voor de eerste keer, favoriete liedje, zo blij.

    • アイラ · 8 juli 2012
    • Dit is erg leuk en ik ga om het te spelen!

    • Yi Beom Gyu · 4 juli 2012
    • ongelooflijke zeer goed xD... Ik roep de aandacht van de vreugde

    • Joan Gaucho · 23 juni 2012
    • Ik zou zeggen dat dit een van de beste liedjes die ik ooit heb gehoord. Ik ben het leren nu en ben echt genieten van het. Beste nummer ooit!!!!!

    • Solomon · 18 juni 2012
    • tol
      Super
      Het is een geweldig nummer
      Het is mijn lieblingslied

    • leonard · 22 mei 2012
    • beter dan niet mogelijk c RAGTIME!
      IK HOUDT VAN!

    • Léa · 19 mei 2012
    • Dit nummer is een beetje moeilijk

    • izael julio cochito vicente · 17 mei 2012
    • Ik hou van dit stuk en alle scott joplin

    • eduardo solorzano · 3 mei 2012
    • Het is een onderwerp dat ik heb altijd graag.

    • Lo Graller · 20 maart 2012
    • deinemudda

    • opj · 29 februari 2012
    • Om te spelen thuis met de kinderen! Ik koos voor een leuke song.

    • ゆうまま · 24 februari 2012
    • Ik houd de entertainer!

    • 福山 大海 · 20 februari 2012
    • Dit spel aandacht me mijn door zijn samenstelling, de vreugde die toont en zijn originaliteit. Mijn opzichten aan de auteur: Scott

    • Sara Vizcaíno · 11 februari 2012
    • Wow *-* ik zou krijgen 3 examens mediaaa.... < 3

    • francesca · 19 januari 2012
    • Ik hou van deze org veel beter dan de andere

    • D · 10 januari 2012
    • yoine

    • bu- · 4 december 2011
    • Kleine terugroepen van vrienden in de aankondiging van de piano spelen waren nu wilt spelen.

    • riho · 3 december 2011
    • Super

    • Bjus · 23 november 2011
    • Awesome song liefde om te luisteren naar het zou ik graag leren de oorspronkelijke Entertainer someday

    • Audrey · 21 november 2011
    • molt pepins

    • filemon · 3 november 2011
    • Ik wil deze ene dag te spelen ...

    • Ceri - ann · 27 oktober 2011
    • Het is een moeilijk onderwerp voor mijn piano maar ik graag en ik ga om te leren spelen

    • Lautaro Cárdenas Mancini · 21 oktober 2011
    • Super versie, klinkt goed maar is eenvoudig te spelen, top!

    • Amigo · 20 oktober 2011
    • Een van de beste stukken Joplin schreef. De regeling was geweldig en de afdruk absoluut duidelijk.

    • Phil · 18 oktober 2011
    • is zeer goed en doet me denken aan toen ik klein was voor films ls

    • helenags · 10 oktober 2011
    • Dit lied brengt herinneringen en Joy1

    • anonymous · 8 oktober 2011
    • Dit is te de beste oude nummer dat ik ooit heb gehoord

    • mr. x · 6 oktober 2011
    • 30 \ 07 \ 2011 enrico Arba de 15 jaar heeft gespeeld in Alghero, de provincie Sassari op Sardinië, de Via XX Settembre auditorium neanke zonder een fout, hij is muzikant en KE PRODIGY !!!!!!!! !!!!!!!!!

    • amica di enrico · 7 september 2011
    • uitstekend zeer bn piaeza pagina nesayar k aunk geen goed stuk te bereiken

    • roberto sebastian · 12 augustus 2011
    • SUPI-mooi zijn als u kunt zelfs

    • hari · 7 augustus 2011
    • Ik vind dit omdat mijn vader en opa speelt het ook

    • daniel · 5 augustus 2011
    • oh man. optimimus dit nummer is puur. een prachtig nummer en mooi hij is vrij

    • p-master · 1 augustus 2011
    • IK HOUD! dit nummer heb ik verlangde ernaar om misschien te spelen toen ik ouder ben;) maar dankzij u! dit is soo geweldig!

    • cheryl · 29 juli 2011
    • Ik hou van de muziek muymuybuena clesica

    • frank gustavo saenz gomez · 4 juli 2011
    • Ik heb altijd graag dit nummer .... is de beste .........

    • daniel alejandro ramirez reina · 1 juli 2011
    • prachtig stukje van een geweldige muzikant

    • franco di pinto · 27 juni 2011
    • Een leuk lied en tegelijkertijd complex. Een mix tussen plezier en vaardigheid!

    • Maurizio Giuiusa · 9 juni 2011
    • Het is leuk hoe dit is de originele en niet een vereenvoudigde versie

    • Scout · 8 juni 2011
    • bueniiisima is een lied is super cool, super

    • anuki almuedo montero · 30 april 2011
    • goed controleren dit onvermijdelijk is niet om mij te horen Facinas

    • arturo lopez cruz · 31 maart 2011
    • Zeer goede song oude herinneringen

    • Juan Rogelio Garcia Aguilar · 27 februari 2011
    • bellissimaaaaaaaaaaa

    • garofalo giovanni · 20 februari 2011
    • chevege

    • marcia · 19 februari 2011
    • Brengt weer vele plezierige herinneringen. Ontzagwekkend, ritme, klank, de hele bol was. Love it.

    • Sheila · 13 januari 2011
    • Ik hou van dit lied! esttoy besloten om het af te spelen

    • Sophie · 31 december 2010
    • Ik hou van dit lied
      aunq 'is een beetje moeilijk d' tocaar

    • karina · 29 december 2010
    • zeer goed! de eerste heb ik geleerd om te spelen haha

    • noe samuel · 25 december 2010
    • All time favoriete pianostuk

    • Nicci van Niekerk · 11 december 2010
    • 弾 Kitakatta niet, ik ben dit liedje op de piano! Zo blij!

    • やっくん · 25 november 2010
    • Een uitstekend onderwerp. Sterk aanbevolen, hoewel het moeilijk een beetje te spelen voor beginners

    • Lucas Nerkrosh · 21 november 2010
    • buenisima

    • ivan hapo · 1 november 2010
    • Het is verbazingwekkend! Tuurlijk maakt mijn top tien favoriete liedjes!

    • Marianella70 · 13 oktober 2010
    • het is verbazingwekkend! Ik speel het op mijn accordeon ...

    • Elisa . · 2 oktober 2010
    • Hamma geiles gelogen ey volledig gorect volledige gras

    • Detlef · 24 september 2010
    • swAwSOME! geheel onderhoudend;) I LOVE it!

    • Kerstin · 16 juli 2010
    • Mijn favoriete Joplin doek! Ik hoorde voor het eerst met de film, "The Sting" en ik heb het ooit geliefd gebleven.

    • Scott · 16 juni 2010
    • Voor mij is dit muziek is vandaag van start gaat, de perfecte opening van ..

    • Марина · 6 mei 2010
    • haar ziet er heel moeilijk, maar zijn geweldig!

    • evie · 18 januari 2010
    • Ik hou van deze muziek. Het klinkt als een uitbarsting van opwinding in slechts 4 minuten! Als ik speel dit, het maakt me vrolijk voelen! AMAZING!

    • LongHaul · 26 oktober 2009
    • Het heeft een vrolijk geluid dat je gelukkig maakt

    • emily bensch · 23 april 2009
    • Het is moeilijk - ik en mijn vriendje te spelen als een duet spelen enerzijds elke ...

    • Lucy · 13 april 2009
    • geweldig, maar freaking moeilijk om te spelen

    • ijgjkgkjgjk · 11 april 2009
    • Het is een grote maar moeilijk nummer. Ik wil spelen Becaus is maakt me gelukkig op slechte dagen. Ik zou spelen hem de hele tijd:)

    • Baenedikt · 5 april 2009