Miniatuur

Recensies van Cantique de Noël Stem, Piano

Thanks for posting a review!

Like this piece?

Like Cantorion?

Terug Add review

61 review(s)

Cantique de Noël Stem, Piano Rating: 4.68 out of 5 based on 69 reviews.
    • U vindt een volledige versie van de tekst en de score en de mp3 voor single posten
      over http://tavernolaincanto.it/oh-holy-night-adam/

    • tavernolaincanto · 28 januari 2017
    • Interessante score, jammer dat ze is niet in de omvang van de tenor

    • Enzo Badalotti · 2 januari 2017
    • Een uitstekende service. Ik hou van deze site

    • David Beal · 14 december 2016
    • Een van de mooiste kerstliederen. Dank u

    • Sara Piceni · 26 oktober 2016
    • Een van de mooiste liederen van Kerstmis

    • Axel · 8 december 2015
    • goed behalve dat ik ben meer tekst ontbreekt

    • mauricio leal · 9 september 2015
    • geen kerstviering zonder Minuit Chretiens....

    • Anny Claes · 2 december 2014
    • SATB score: http://tavernolaincanto.altervista.org/2010/11/oh-holy-night/

    • tavernolaincanto · 5 januari 2014
    • Adviseer ik luisteren naar Roberto Alagna meesterlijke prestaties. Zoek een Franse taalversie met vertaling en contrast de gevoelens. Er is een wereld van verschil, maar de muziek is geïnspireerd, echt van de engelen.

    • Colleen Anderson · 17 december 2013
    • De versie gezongen in het Frans is meest expressieve ik dank u voor de bijdrage. Vrolijk kerstfeest.

    • Fermin Tolentino Lopez · 28 november 2013
    • Wat een zegen om te vinden deze bladmuziek! Ik was op zoek naar het omdat in het koor van de kerk, we denken om te zingen voor volgende Kerstmis. Dank u voor deze goed materiaal!

    • Patricia · 3 september 2013
    • Het is de Carol dievan ik houd en dat de meeste gemak zingen.

    • antonio marco · 23 december 2012
    • EU ja cantei heeft em ingles, agora pretendo canta - frances em obra.

    • natanael gonçalves · 17 december 2012
    • Geweldig om te vinden van de diepe versie hier! Hadden gevreesd hebben tot omzetting van de hoofdversie van es... Juiste wijze kan verwerken notatie, tekst schoon, distributie - allemaal goed...

    • Tia · 14 december 2012
    • Hoe vraagt u als u?
      Hoe u reageert negatief?
      Hoe u dank de persoon die de vraag?
      Ik vind niet de woorden: ivent zal en u sturen naar Cantorion.

    • Ardito TOSON · 21 februari 2012
    • Een prachtige site, biedt een eenvoudige functionaliteit en biedt de muziek met de opname. Buitengewone. Bedankt.

    • Dr. Stephen F. R. Piotrowski · 1 januari 2012
    • CA voert gemakkelijk. Ik houd vooral de prachtige stem

    • georges · 27 december 2011
    • Oke, maar ik kan niet downloaden

    • berenice · 27 december 2011
    • "O Holy Night" (Cantique de Noël) is een van de hymnes die later verdient te worden (met de stem van de contratenor) gezongen door zanger Russisch-Lets Vitas voor volgende Kerstmis CD!

    • Tatianna Raquel · 22 december 2011
    • Verworpen door de aartsbisschop van Parijs vanwege haar "Opera" kwaliteit, is Cantique de Noel geworden, een van de meest geliefde en inspirerende van Kerstmis volksliederen wereldwijd. Persoonlijke en echte, het gaat rechtstreeks naar het hart van de geboorte, en dringt er bij, dagvaarding, smeekt christenen te erkennen en aanbidden de heer, de Verlosser. Adam's keuze van dit gedicht door Placide Cappeau was een treffende en zijn glorieuze muziek doet het meer dan justitie. Adam's andere muziek is niet zo goed herinnerd deze dagen, maar zijn reputatie voor eeuwig zal leven door deze prachtige kerstlied.

    • Jon Dwyer · 22 december 2011
    • zeer mooi kerstlied, brengt er de sfeer in

    • Sylvia Petit · 15 december 2011
    • echt is een chant escepcional, vol verlangen naar de man, die zich heeft hun hoop in een liefdevolle God, Bedankt voor het feit dat dergelijke prachtige volkslied. Ik zou graag hebben het in het Spaans samen met de muziek en de score. Hartelijke groeten

    • monica lopez · 15 december 2011
    • Is een zeer mooie en karakteristieke met de kerst-seizoen.

    • João Luiz Lenz Fontoura · 28 november 2011
    • zeer mooie traditionele lucht van Kerstmis

    • Forceille · 27 november 2011
    • Het is de tudo muito bem. Acho dan vou te kunnen spelen

    • jaime lopez · 24 november 2011
    • niets plotseling van prachtige zang zing ik het in concert.

    • katia · 20 november 2011
    • Het is erg mooi

    • Y.Sebregts · 12 november 2011
    • minunat

    • 2na · 22 oktober 2011
    • naleli

    • arslan · 5 oktober 2011
    • Prachtige spelen pianobegeleiding, waarvoor ik verantwoordelijk ben voor de piano, ik doe en spelen met iedereen op de viool school kerstfeest dit jaar. Mooie stem hoor ik in een plaats als Caruso.

    • maurice · 11 maart 2011
    • Heel ontroerend, heel mooi (gezongen door Caruso in 1916)

    • Grava-Jouve · 29 december 2010
    • A + site! Geen gedoe of statisch is, gewoon downloaden!

    • Scout · 24 december 2010
    • Eindelijk heb ik gevonden.

    • masako tsuda · 17 december 2010
    • Dit stuk doet me denken aan mijn jeugd, mijn vader zingt met kerst, rollende 'r'.

    • Maurel · 6 december 2010
    • Ik ben dol op heilige liederen en kerstliederen zingen.

    • edno gatto da silva · 3 december 2010
    • mooie harmonie, mooie woorden. tekst perfect geschikt voor kerst en daarna (de tekst te wijzigen, natuurlijk).

    • adele ferrari · 28 november 2010
    • Helaas, in een diepe ligging, zocht ik het in de oorspronkelijke uitgave.

    • Christin Mollnar · 23 november 2010
    • Dit is perfect ingericht voor een beginnende klarinettist, zoals ikzelf. Hebben geprobeerd een aantal andere versies in verschillende toonaarden, dit is toch wel het eenvoudigste.

    • Phil · 16 december 2009
    • Waarom zouden ze niet het woord kerst te gebruiken? Het is een * Kerstmis * song. Jeetje, je "oorlog tegen Kerstmis" mensen zijn irritant. Ours (ja, ik ben een christen ook) niet de enige vakantie in december. Zoals voor het lied, het is altijd een van mijn favorieten, samen met nummers als What Child Is This? en God Rest Ye Merry Gentlemen.

    • Rick · 10 december 2009
    • Dank u voor het nog steeds zeggen: "Kerstmis" op uw website.

    • a friend · 3 december 2009