Miniatuur

Recensies van Requiem Mass Vocal score

Thanks for posting a review!

Like this piece?

Like Cantorion?

Terug Add review

19 review(s)

Requiem Mass Vocal score Rating: 4.96 out of 5 based on 26 reviews.
    • Een van de muzikale pareltjes van werelderfgoed

    • Omga · 25 maart 2016
    • Heel mooi liedje, maar bladmuziek is 79 pagina's lang!

    • AWESOME PERSON · 8 december 2015
    • We hadden een dienst als dit nodig!

    • Antonio Massarini · 15 september 2015
    • Sublieme, spannende, diep. Mozart met deze massa kan verheffen op het hoogste niveau de emoties en angsten die we over de dood hebben.

    • Wárlem C Souza · 27 december 2012
    • Ik had het voorrecht van kunnend zingen dat dit werk is gewoon goddelijk.

    • Marilda · 19 juli 2012
    • Deze zeer complete is een uitstekende score

    • edgar barahona bustillos · 27 mei 2012
    • Ik weet niet een beter nummer tijdperk van classicisme. Het werk heeft een effect in elk geluid.

    • Andrzej · 13 mei 2012
    • Het is een mooie, grote werk en Mozart is een groot componist die i like all zijn creaties, maar dit is meer zoals

    • Lissett Rivero · 12 mei 2012
    • Ik vind dit een van de mooiste werken van Mozart! Liefde zingen de Recordare, de Dies Irae en de Jascha... zijn mijn favorieten van het Requiem mass!!

    • Gilvana Helena Carneiro · 24 december 2011
    • vragen de ceus een remedio die hier dit de remedio genezen kan weten dat God niet aan niemand vergeten doet aten de dood zijn in zijn meer hebben we onze geliefden Espada memoria

    • hebert souza · 7 september 2011
    • Ik wilde altijd al om te zingen. Ondertussen hebben we beginnen met het leren!

    • smorfist · 27 februari 2011
    • Magnifica

    • gustavo · 24 februari 2011
    • Ik hou van Mozart en ik hou van zijn spullen en ik wil zingen en Lacrimosa is een van mijn favoriete werk.

    • Rute Palma · 11 december 2010