Miniatuur

Recensies van Thaïs Méditation

Thanks for posting a review!

Like this piece?

Like Cantorion?

Terug Add review

69 review(s)

Thaïs Méditation Rating: 4.73 out of 5 based on 74 reviews.
    • Was al snel dus ik bladmuziek wilde

    • unitaro · 9 november 2016
    • Zeer romantisch stuk voor kaarslicht muziek.

    • Cordula · 23 november 2015
    • Heel hartelijk bedankt.

    • Daniela Vergara · 30 november 2014
    • Heel hartelijk bedankt.

    • Daniela Vergara · 30 november 2014
    • Dank u voor deze prachtige vergemakkelijken het werk...

    • LELA · 20 november 2014
    • Dank u en ik graag willen dat u een site als ac muziek van patiënten DE YARATDINIZ & VIDEO pagina

    • derya · 29 augustus 2014
    • Een van de stukken meest raken waar de Fransen hun geschenk voor compositie weergeven

    • Salem Mlika · 15 december 2013
    • Een evenwichtige werk dat toont aan dat het mogelijk is om op te wekken de luisteraar met een eenvoudige samenstelling

    • Ricardo P · 26 september 2013
    • Het is een prachtig stuk. Nog enkele werken maar belonen. Ik maakte mezelf en regeling voor altviool

    • Samuel Boruszko · 22 juli 2013
    • Volledige mooi Stück... vorallem grote darm met Klavierbegleit... denken... :)

    • Nicole · 28 mei 2013
    • Reeds toen ik kind was, ik wist dat het stuk. Prachtig, wat maakt muziek met soul.

    • Buel · 10 maart 2013
    • countrics goed interpr2t2rgycount eeuw

    • kieffer · 19 januari 2013
    • zeer zeer goede muziek, moeilijk om goed te spelen het

    • anthony · 20 juni 2012
    • Uitstekend.

    • Mª Asunción Lorenzo Rodríguez · 9 januari 2012
    • Er is muziek was op zoek naar een goed is

    • Mew · 6 januari 2012
    • geweldige muziek, relatief gemakkelijk te leren.

    • N Lau · 8 december 2011
    • exelente

    • alberto cordero millan · 15 november 2011
    • Dit stuk raakt mijn ziel, het maakt me willen huilen.

    • annie · 28 oktober 2011
    • Ik ken van jongs af aan, poker is een van de favoriete onderdelen van mijn vader vandaag op 83-jarige leeftijd, luisteren elke dag en zo hou van de spanning .... tb, want ik denk dat het een echte ontmoeting met God dagent!

    • lucy gomes · 14 september 2011
    • hoewel hij weet mijn naam adoreiiiiiiiiit

    • thais maria manfredi · 12 augustus 2011
    • kritiek? .. grapje dit probleem is heel mooi zonder opmerkingen


      -

    • luis tipula · 6 augustus 2011
    • de componist was in contact met het goddelijke, toen hij schreef dit stuk

    • orlando zapata · 17 juli 2011
    • voelen zich het gevoel van de viool, wordt uitgedrukt.

    • eli · 9 juli 2011
    • Gewoon inspirerende ... :)

    • Kevinchon Sniper Suigeneris · 22 februari 2011
    • Het is mooie score en het onderwerp, bedankt voor het delen met iedereen.

    • Isabel · 13 februari 2011
    • heerlijk zo dicht mogelijk bij de hemel

    • johann straubin · 13 februari 2011
    • cool bedankt, maar laat me downloaden

    • lola chupame · 22 januari 2011
    • De score is zeer duidelijk, makkelijk om af te drukken.
      Dank u voor het publiceren, ik heb gezocht voor de jaren

    • Aldo Muñoz · 21 januari 2011
    • Ik dacht dat ik was op zoek naar een muziek overweging in de muziek flick. Ik ben blij dat ik eindelijk scores
      ^ ^ voldaan

    • kaori · 25 december 2010
    • De schoonheid gemaakt geluid. Prachtige

    • Ana Isabel Beltran · 29 september 2010
    • exelente alleen de mooiste viool

    • carlos genaro rodriguez · 2 juni 2010