Miniatuur

Recensies van Concerto for Clarinet and Orchestra Klarinet, Orkest

Thanks for posting a review!

Like this piece?

Like Cantorion?

Terug Add review

58 review(s)

Concerto for Clarinet and Orchestra Klarinet, Orkest Rating: 4.83 out of 5 based on 58 reviews.
    • Gefeliciteerd! Door grote baan

    • JOSEFA ANUNCIADA FERREIRA ARAUJO · 28 november 2015
    • zeer goede regeling, ik wil om te krijgen deze bladmuziek voor studie. Hoe te te krijgen?

    • tadeu · 21 november 2014
    • grote Mozart. Grote Cantorio. Grote uitvoerders en grote solist. Bedankt. Omdat een wordt vergroot tot het zijden van de grote. Nogmaals bedankt.

    • José · 28 april 2014
    • Ik heb gekopieerd of liever ik kopiëren naar een fotokopieerapparaat hele concert (volledige score) en gebrek aan het einde van het allegro. ¿(como hago parabel conceguirla) Bedankt?

    • Rafael Llovet · 14 maart 2014
    • sublieme
      voor die tijden, en listenable als interessante historische re-enactment

    • franco giusepponi · 25 februari 2014
    • ontbrekende blad nummer 28 aan dit mozart concert scort vrienden maar bedankt

    • clari12 · 22 mei 2013
    • alles zeer goed nadenkt q de interezados in de muziek wat wij zou kunnen nemen, omdat deze zeer goede interezante en gemakkelijk lol

    • eric gonzalez · 2 oktober 2012
    • is de klarinet concerto. na hem, niet zoiets....

    • paracelso · 21 juli 2012
    • Dit lied is heel erg mooi en ik hou van Mozart liedjes.

    • Albert · 3 juni 2012
    • de klarinet geluid fantastisch, gewoon minder dan een jaar, maar ik hoop dat mij worden zulks! Fascinerend!

    • ciaooob cjbgj · 2 mei 2012
    • Het is een van de beste site die ik heb gevonden tot nu toe, ik ben een muzikant dit werk is kwaliteit primeirissima, Congrats aan u

    • amaro pereira moreira · 19 april 2012
    • Het is voor mij een terugkeer naar het verleden, wanneer de 5 jaar ik dit speelde werk in conservatieven, voor te bereiden op een examen dat ik niet, dan ooit sinds.

    • qwerty · 5 maart 2012
    • Het is een liefdeslied. Mozart is het beste.

    • よっしー · 21 januari 2012
    • Het is ongetwijfeld een meesterwerk van het grote genie mozart, ik beveel ik aan iedereen en vooral aan alle studenten van klarinet.

    • jose alborache · 11 januari 2012
    • Materiaal van grote kwaliteit, in Brazilië danken wij u, dank u.

    • Ivo Ribeiro · 6 september 2011
    • Zeer dankbaar namens mijzelf en mijn leerlingen een grote bijdrage aan de verspreiding van de cultuur in de meest depressieve gemeenschappen in Cartagena ..... BEDANKT

    • josé Gregorio Quintero · 13 augustus 2011
    • nana

    • mi- · 30 juni 2011
    • Gewoon hemelse, inspirerende, een geschenk uit de hemel!

    • Waltraud · 29 mei 2011
    • Goddelijk! Het doet me denken aan Johannes Paulus II

    • Lario Bognuda · 11 april 2011
    • Ik werkte in Centraal-Afrika. Het adagio van dit concerto voor klarinet brengt herinneringen terug dat ik huiver

    • Alberto Delanoe · 19 februari 2011
    • Het lied is mooi ... Anke xkè is geschreven door Mozart en ... Nee we hebben het over .... iedereen met een klarinet melodie gaat het hart en de longen .... .... maar zeker van dat als sn je bent goed en "begrijpen de klarinet" nn geef hem 5 sterren toe aan deze review .... Hallo!

    • Bonny98.Nicky27 · 26 december 2010
    • Waarschijnlijk het meest briljante compositie van WA Mozart

    • Paul Famaey · 6 oktober 2009